Mobiili.fi Huawei-pomo: ”Ohitamme Applen ja Samsungin viidessä vuodessa”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2148
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Huawei suuntaa uuteen laitekategoriaan MateBookillaan.


  Aiemmin lähinnä verkkolaitteista tunnettu Huawei on verrattain lyhyen ajan sisällä noussut kovaksi peluriksi mobiililaitteiden saralla. Yhtiö uskoo kasvun jatkuvan ja tähtää ei-niin-vaatimattomasti maailman suurimmaksi älypuhelinvalmistajaksi.

  [​IMG]
  Huawein Richard Yu


  DigiTimesin mukaan Huawein kuluttajapuolen toimitusjohtaja Richard Yu on tuoreessa haastattelussa antanut ymmärtää, että yhtiö pyrkii ohittamaan Applen ja Samsungin seuraavan viiden vuoden sisällä. ”Huawei on kasvanut vahvasti viimeisen viiden vuoden kuluessa ja toimitustemme odotetaan kasvavan 30 prosenttia vuonna 2016”, Yu kertoi.

  Huawei on suuri nimi Kiinassa ja on onnistunut nappaamaan tuntuvaa jalansijaa myös muilta markkinoilta, kuten Suomesta. Kaikkialla maailmassa kasvu ei ole ollut yhtä suurta, mutta Yu uskoo tämänkin tilanteen paranevan. Esimerkiksi Yhdysvalloissa Huawei pyrkii parantamaan siteitään operaattoreihin ja kasvattamaan näin markkinaosuuttaan.

  Sivuhuomiona Yu totesi tukevansa Applen päätöstä vastustaa Yhdysvaltain oikeuden päätöstä tietoturvan nimissä. ”Kuluttajien yksityisyys on älypuhelinmarkkinoiden avainasia”, Yu totesi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju