Huawei paljasti Honor 8 Pron ennen aikojaan – luvassa huipputekniikkaa ja kookas näyttö

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22350
Reaktiopisteet
216

Honor 8 Pro.


Huawein Venäjän verkkosivut ovat paljastaneet ennenaikaisesti tulevan Huawein sisarbrändin Honorin Honor 8 Pro -puhelimen, jonka virallinen julkistus on ohjelmassa vasta 5. huhtikuuta.

Jo aiemmin on tiedetty, ettei Honor 8 Prossa ole kyse täysin uudesta laitteesta: sama puhelin julkistettiin jo helmikuussa Kiinassa Honor V9 -nimellä.

Honor 8 Prona Euroopassa myyntiin tuleva puhelin on kuitenkin varsin mielenkiintoinen uutuus: metallikuorissa on tarjolla varsin hyvä kattaus huippuluokan tekniikka. Honor 8 Pro sisältää 5,7 tuuman näytön 2560×1440 pikselillä, 12 megapikselin kaksoiskameran 4K-videokuvauksella sekä sormenjälkitunnistimen takana, 8 megapikselin etukameran, kahdeksanytimisen Kirin 960 -järjestelmäpiirin, 6 gigatavua RAM-muistia, ainakin 64 gigatavua tallennusmuistia, microSD-muistikorttipaikan sekä 4 000 milliampeeritunnin akun. SIM-korttipaikkoja on totuttuun Huawei- ja Honor-tyyliin kaksi kappaletta.

Käyttöjärjestelmänä on Android 7.0 Nougat Huawein EMUI 5.1 -käyttöliittymällä.

Tekniset ominaisuudet Honor 8 Prossa ovat siis osittain jopa paremmat kuin esimerkiksi Huawein uudessa P10:ssä ja samalla tasolla kuin P10 Plussassa. Takakameran tarkkuus on kuitenkin Huawein uusimpia huippupuhelimia pienempi eikä mukana ilmeisesti ole optista kuvanvakainta.

Suurikokoisella näytöllä varustettu metallirakenteinen puhelin on varsin ohut, paksuutta on vain 6,97 millimetriä. Paino on 184 grammaa.

Honor 8 Pron värivaihtoehtoja ovat kuvien perusteella musta, kultainen ja sininen.

Myyntiintulosta Suomessa ei ole vielä tietoa.


Honor 8 Pron tiedot paljastuivat venäläisilta virallisilta sivuilta (käännetty Googlella englanniksi).

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom