Huawei pahoittelee P10-muistikohua – ”perusteellinen opetus meille”

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15419
Reaktiopisteet
104

Huawei P10.


Huawein kuluttajaliiketoiminnan johtaja Richard Yu on ottanut uudelleen kantaa Huawein uuden huippupuhelimen P10:n ympärille nousseeseen muistikohuun – ja pahoitellut Huawein alkuperäistä kannanottoa asiaan.

P10:n suorituskyvystä nousi pari viikkoa sitten Kiinassa kohu, kun osa puhelimista näytti testitulosten perusteella olevan varustettu huomattavasti toisia heikommin komponentein. Eri P10-yksilöiden tallennusmuistin epäiltiin olevan eMMC 5.1, UFS 2.0 ja UFS 2.1 -tyyppejä, minkä Huawei vahvisti.

Syynä Huawein ratkaisuun käyttää eri komponentteja on pula paremmista ja nopeammista UFS-muisteista. Huawei korosti, ettei se ole P10:n yhteydessä markkinoinut käyttävänsä mitään tiettyä muistiteknologiaa eikä ole näin johtanut kuluttajia harhaan.

Nyt Yu kutsuu muistikohua hyväksi herätykseksi sekä sen tarjonneen Huaweille ”perusteellisen opetuksen” ja myönsi Huawein reagoineen asiaan sopimattomasti ja ylimielisesti. ”Se johti meidät pohtimaan olemmeko edenneet liian vauhdilla näinä viime vuosina tai menettäneet alkuperäisen visiomme”, toteaa Yu myötämielisenä.

Vastauksena kohuun Yu kertoo nyt perustaneen erityisen asiakkaiden kuuntelemisen työryhmän ja aikoo viedä myös johtoryhmän käynneille Huawein liikkeisiin ja palvelukeskuksiin keskustelemaan asiakkaiden kanssa.

P10-kohun jälkeen Huawei poisti maininnat UFS 2.1 -muistien käytöstä myös Mate 9 -tuotesivuilta. Se toimi näin varotoimenpiteenä tarkistaessaan, että kaikissa Mate 9 -puhelimissa oli todella käytetty parhaimpia mahdollisia UFS 2.1 -muisteja. Nyt maininnat ovat tehneet paluun sivuille.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom