Mobiili.fi Huawei P9max on tulossa – 6,2-tuumainen näyttö ja kovan luokan järjestelmäpiiri

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  6,8-tuumainen Huawei P8max


  Huawei esitteli viime keväänä uusia P8 -älypuhelimia. Yhtiö esitteli samalla todellisen, 6,8-tuumaisen jättiluurin: Huawei P8maxin. Nyt huhuihin on noussut Huawei P9max -älypuhelin, joka olisi kuitenkin edeltäänsä pienempi. Asiasta kertoi muun muassa GSMArena.

  P9maxissa olis 6,2-tuumainen näyttö QHD-tarkkuudella. Näytön kuvasuhde olisi kuitenkin 16:10, joten pikseleitä näytössä on 2560×1600 kappaletta. Tulevan huippuluurin sisuksissa olisi yhtiön oma Kirin 950 -järjestelmäpiiri, joka on osoittautunut varsin tehokkaaksi. Järjestelmäpiirin tueksi tulisi jopa neljä gigatavua RAM-käyttömuistia. Sisäistä tallennustilaa olisi tarjolla 64 gigatavun verran.

  Huawei P9maxin käyttöjärjestelmänä toimisi luonnollisesti uusin Android 6.0 Marshmallow yhtiön omalla EMUI -käyttöliittymällä höystettynä. Huawei P9maxin julkistusaikataulusta ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta puhelimen kehitys on luultavasti vielä vaiheessa – ainakin ohjelmiston osalta. Testiohjelman kautta vuotaneet tiedot paljastivat myös testitulokset, jotka olivat alhaisemmat kuin aiemmat Kirin 950 -järjestelmäpiirin kellottamat tulokset. Tämä voisi viitata siihen, että ohjelmistoversio on vielä varhainen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju