• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Huawei P9

Tila
Ei auki vastauksille.

morphin

Bannattu
Bannattu tunnus
Palaute - 100%
22   0   0
Liittynyt
29.6.2016
Viestit
196
Reaktiopisteet
58
Puhelinmalli
Mobira MD25
Takuu
Kyllä, toimii imeillä
Kuitti
Ei, käytettynä ostettu, kuittia ei koskaan saatu
Väri
Valkoinen
Tallennustila
32
Kunto
Priima
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
280
Sijainti
Äänekoski
Toimitustavat
Naamatusten, posti ja matkahuolto
Myyjän nimi
MH
Myyjän sähköposti
yv
Myyjän puhelinnumero
yv
Tästäpä nyt myyntiin se surullisen kuuluisa Huawei, jota joku koijari yritti emännän myynti ilmosta tuon tori.fi kautta huijata.

Eli ostettu käytettynä, kun halavalla sai. Myyjä ei sitten laittanutkaan kuittia... koskaan. Historia on kuitenkin tiedossa, että Elisalta on ostettu kohta 3 kk sitten ja takuuhommat luonnistuu sitä kautta. Toivottavasti.

Muuten luuri itsessään on siisti kuin mikä ja mukaan saa orkkiskamat laatikoineen sekä parit kotelot. Näytössä on asennettuna lasikalvo. Ei naarmuja tms. ja toimii vallan mainiosti. Itse tuli hommattua iPhone, niin nyt koko pesue sellaista haluaa ja pe**e ei kestä ostaa niin kalliita vehkeitä kaikille, jos ei jotain hävitä alta poes.
 

Liitteet

 • thumbnail_WP_20170123_006.jpg
  thumbnail_WP_20170123_006.jpg
  125.3 KB · Katsottu: 103
 • thumbnail_WP_20170123_007.jpg
  thumbnail_WP_20170123_007.jpg
  180.1 KB · Katsottu: 99
 • thumbnail_WP_20170123_005.jpg
  thumbnail_WP_20170123_005.jpg
  100.5 KB · Katsottu: 99
 • thumbnail_WP_20170123_004.jpg
  thumbnail_WP_20170123_004.jpg
  164.5 KB · Katsottu: 98
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom