• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Huawei P9 Plus (330e)

Tila
Ei auki vastauksille.

jmsiv

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
3   0   0
Liittynyt
18.10.2016
Viestit
19
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Samsung glaxy S7
Takuu
Kyllä, 2v 6kk jäljellä
Kuitti
Takuukuitti löytyy
Väri
Harmaa / Musta
Tallennustila
64gb
Kunto
Erittäin hyvä/Uudenveroinen
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
330e
Sijainti
Helsinki
Toimitustavat
nouto/toimitus PKS, posti
Myyjän nimi
Janne
Myyjän sähköposti
jmsivone(a)gmail.com
Myyjän puhelinnumero
Kysy yv
Uudenveroinen P9 Plus myytävänä työpuhelimen tieltä.
Ollut käytössä vajaa 5kk, ei tiputettu kertaakaan, ei naarmuja tai kolhuna. Suojattu alusta asti koko näytön lasikalvolla ja suojakuorella.

Myyntipakkaus sisältöineen (mm. pikalaturi ja kovamuovinen läpinäkyvä suojakuori), takuukuitti, ylimääräinen käyttämätön lasikalvo ja kaksi Nillkinin Nature -suojakuorta mukaan. Edit: myös 2m pituinen usb-c johto mukaan.

Toimitus lähialueille (PKS) onnistunee.

Älä turhaan vaivaudu lähettämään mitään 200e+postit tarjousta, ei ole mikään hätä myydä pilkkahintaan.
 

jmsiv

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
3   0   0
Liittynyt
18.10.2016
Viestit
19
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Samsung glaxy S7
Ylös. 340 euroa, täysin uudenveroinen huippuluuri 2,5 vuoden takuulla.
 
Viimeksi muokattu:

jmsiv

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
3   0   0
Liittynyt
18.10.2016
Viestit
19
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Samsung glaxy S7
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom