Mobiili.fi Huawei P9 -huippupuhelin julki jo 9. maaliskuuta? Tuskinpa – tässä yksinkertainen syy

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Väitetty Huawein kutsukuva tilaisuuteen 9. maaliskuuta Berliinissä.


  Huaweilta ei nähty lainkaan puhelinjulkistuksia Mobile World Congresissa reilu viikko sitten, joten yhtiön uutta huippuluokan P9-puhelinta odotetaan yhä tiiviisti.

  Eilen laajasti live-kuvissa ensi kertaa verkkoon vuotaneen P9:n julkistusta on odoteltu keväälle. Nyt verkossa kiertää oheinen kuva, joka kertoisi Huawein olevan järjestämässä tilaisuutta Berliinissä tasan viikon päästä 9. maaliskuuta.

  Kuva levisi aluksi osittain kyseenalaisten kiinalaiskanavien kautta, kunnes tänään se on viittauksin levinnyt myös laajemmalle – kuvasta ovat kertoneet Kiinan suuntaan viitaten esimerkiksi GSMArena-, PhoneArena– sekä Pocketnow-sivustot. Kaikki mainitsevat samalla, että odotuksissa olisi P9:n julkistus.

  P9:n julkistuksen tapahtuminen jo 9. maaliskuuta Berliinissä on kuitenkin erittäin epätodennäköistä.

  P9 tulee olemaan alkuvuoden ykkösuutuus Huaweille ja näin ollen erittäin tärkeä. Huawei tulee järjestämään sen ympärille suuren tilaisuuden, johon se kutsuu kumppaneitaan ja mediaa laajasti eri alueilta. Esimerkiksi suomalaismedioita ei kuitenkaan ole kutsuttu lainkaan Berliiniin, eivätkä kutsut tämänlaisiin tapahtumiin tapahdu alle viikon varoitusajalla.

  [​IMG]
  Huawei P9 aiemmassa vuotokuvassa – mukana kaksoiskamera.


  Varmemmaksi vakuudeksi samoin myöskään suuret kansainväliset teknologiamediat eivät ole raportoineet kutsuistaan tapahtumiin ominaan, vaan kuten edellä mainittu, kiinalaislähtöisiin muihin julkaisuihin viitaten. Suoria kutsuja eivät ole hekään siis saaneet. Jos oheinen kutsukuva on edes aito Huawein kutsu, voi kyseessä olla Berliinissä järjestettävä pienimuotoisempi tapahtuma, jonka aiheena ei kuitenkaan ole P9:n globaali julkistaminen.

  Mobile World Congressin yhteydessä Huawein Keski- ja Itä-Euroopan sekä Pohjoismaiden laitemarkkinoista vastaava johtaja Yanmin Wang paljasti haastattelussa Kauppalehdelle, että uusi P-sarjan puhelin tulee olemaan kaupoissa Suomessa toukokuussa.

  Viime vuonna Huawei julkisti edeltävän P8-mallinsa Lontoossa 15. huhtikuuta myös Mobiili.fin osallistuessa tilaisuuteen ja se saapui täällä Suomessa myyntiin noin kuukautta myöhemmin.

  Karkeasti vastaava aikataulu toteutunee tänä vuonna myös P9:n kanssa.

  P9, joka perusmallin ohella olisi tulossa myös taas edullisempana ”Litenä”, suurempana ”Maxina” sekä myös paranneltuna premium-versiona, on ennakkotietojen perusteella erittäin mielenkiintoinen uutuus. Siinä tulee olemaan erikoisuutena muun muassa Leican kanssa yhteistyössä toteutettu tuplalinssikamera sekä kookas 3 900 milliampeeritunnin akku solakasta olemuksestaan huolimatta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju