• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Huawei P8 Lite

Tila
Ei auki vastauksille.

Benton

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
25   0   0
Liittynyt
1.8.2012
Viestit
198
Reaktiopisteet
12
Puhelinmalli
Vaihtuu jatkuvasti.
Takuu
Kyllä
Kuitti
Löytyy
Väri
Musta
Tallennustila
16Gb
Kunto
Hyvä
Vaihto
Mahdollisesti
Hintapyyntö
80
Sijainti
Seinäjoki
Toimitustavat
Nouto etusijalla
Myyjän nimi
Topi
Myyjän sähköposti
Yv
Myyjän puhelinnumero
Yv
Myyntiin elokuussa ostettu P8 Lite. Väriltään musta ja hyvässä kunnossa. Puhelimen IMEI vaihtunut huollossa suoritetun piirikortin vaihdon vuoksi (Wifi lakkasi toimimasta). Mukaan alkuperäinen laatikko, ohjekirjaset, laturi ja osto-/ takuukuitti. Huollosta saatu kutti myös mukaan. Kuulokkeet 3v poika ehti tuhota mutta aika kuraa nuo muutenkin oli. Lisätietoja ja kuvia yv:llä. Vaihtojakin saa ehdottaa.
 
4

49643

Mikä olis tiukka hinta noudettuna? Olis taas varapuhelimen tarve :D
 

fatjoe

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
12.5.2014
Viestit
4
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
c5
Tarjotaan 55€ sisältäen postikulut
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom