• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Huawei P8 Lite Gold 16gb

Tila
Ei auki vastauksille.

totsa

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
5.5.2009
Viestit
147
Reaktiopisteet
4
Takuu
5/2016 alkaen 36kk Saunalahdelle
Kuitti
on
Väri
Gold
Tallennustila
16gb
Kunto
Uuden veroinen
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
80e
Sijainti
Jyväskylä
Toimitustavat
Nouto tai postitus. Postittaessa ostaja maksaa postin kulut.
Myyjän sähköposti
markkuk8@gmail.com
Puhelin ostettu vara puhelimeksi jos tulee tarvetta. Ei ole tullut, joten joutaa pois.
Heti alusta saakka ollut Ebaysta ostettu Flip Cover päällä. Joten ei ole päässyt naarmuuntumaan pöydällä ollessaan.
Uusimmat viralliset päivitykset sisällä.

Mukaan kaikki alkuperäiset tavarat laatikkoa myöten.
 

totsa

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
5.5.2009
Viestit
147
Reaktiopisteet
4
Hintaa korjattu. Nyt halvalla uuden karhea puhelin.
 

totsa

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
5.5.2009
Viestit
147
Reaktiopisteet
4
Puhelin tarjolla vielä. Hinta on se 80e ja ei siitä laske. Se on ollut kotona pöydällä kokoajan ja sillä on soitettu pari puhelua ja luettu muutamia sähköposteja. Eli uutta vastaavassa kunnossa.
 
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
16.1.2016
Viestit
1
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Honor 6
Tehdäänkö kaupat 85€ sisältäen postituksen?
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom