MobiiliBlogi Huawei neuvoo: näin päivität puhelimesi Android 6.0 Marhmallow -alustaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  Kiinalaisella Huaweilla on ilmeisesti ongelmia saada uusi Android 6.0 Marshmallow -päivitys kaikille käyttäjille verkon yli jaettavana pakettina. Esimerkiksi MobiiliBlogissa lukijat ovat valittaneet, etteivät ole saaneet laitteisiinsa uusinta päivitystä vaikka sen pitäisi olla ulkona ja ladattavissa puhelimen asetuksista löytyvällä Päivittäjä-työkalulla.

  Päivitysongelman kanssa painiville käyttäjille Huaweilla on tarjota kiertotie, jonka kautta Android 6.0:n saa puhelimeensa. Kiertotie löytyy yhtiön HiCare-tukisovelluksesta (valitse ROM-päivityssovellus). Jos käytöstäsi löytyy Huawein Honor 7-, Honor 7 Premium-, Honor 4x-, P8-, P8 lite-, Mate S– tai Mate 7 -puhelin, eikä laite ole vieläkään ilmoittanut päivityksestä, kannattaa kokeilla, jos uusi ohjelmisto löytyisi HiCaren kautta. Edellä mainittujen mallien lisäksi myös Honor 6 on saamassa aivan pian Android 6.0 -päivityksen, joten myös kyseisen laitteen omistajien kannattaa tarkkailla lähiaikoina HiCare-sovellusta.


  Huawei neuvoo myös, että käyttäjän laitteesta tulee löytyä vähintään kolme gigatavua vapaata tallennustilaa. Lisäksi HiCare-ohjelma tulee olla päivitettynä vähintään versionumeroon 2.0.2. Jos päivitystä ei löydy heti edes HiCare-soveluksella, ei kannata panikoida, vaan kokeilla myöhemmin uudelleen.

  Facebook, Huawei

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju