Huawei MediaPad T1 kokemuksia

uncontrol

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.10.2012
Viestit
138
Reaktiopisteet
12
Puhelinmalli
Sony z1c
Laitetaan tällekin nyt oma ketju.
Itellä oli tarkoitus hankkia Huawein M1, mutta elisalta oli päässyt loppumaan ja kun tablettia teki mieli niin matkaan tarttui halvempi T1 8" näytöllä. Vehkeessä Android 4.4, 16gb muistia, 1gb ram, 1,2ghz quadcore prossu joka ainakin paperilla kuulostaa laiskalta. Ulkoisesti ulkonäkö on kyllä napattu suoraan Samsungilta.
Hommasin vehkeen juna- ja bussimatkoja varten. No ihan aluksi piti Huawein surkeasta käyttöliittymästä päästä eroon ja itellä tuli Nova launcher, joka vaikuttanut ihan hyvältä. Sitten niihin tärkeisiin softiin: Spotify, Facebook, Katsomo, Ruutu ja Areena. Kaikki toimi paitsi Katsomo, joka ei toimi ollenkaan koska väittää laitetta rootatuksi. Facebookissa lievää lagaamista. Muut toimivat ihan ok.
Itteä häiritsee laitteessa Shift-näppäin molemmilla puolin, jonka takia enter on ylempänä ja aivan väärässä paikkaa. Kokeilin play-kaupasta vaihtaa tuota, mutta eivät joko toimineet tai näppäimet meni miten sattuun. Jatkamme tästä.
 

uncontrol

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.10.2012
Viestit
138
Reaktiopisteet
12
Puhelinmalli
Sony z1c
Mainitsemani roottaus ongelma on ratkottu ja vika on huawein androidissa. Ongelmaan on päivitys. Tosin tabletti tulee olemaan ensimmäinen ja viimeinen Huawein laite! Ensinnäkin myydään paskaa softaa heti alussa. Toinen on Huawein ihan hemmetin outo päivityssysteemi. Nimittäin tuo päivitys on tullut 16.6 ja kävin elisalla leikkimässä samalla laitteella täysin samalla ohjelmistolla niin heillä näky päivitys tulleen 18.6 kuhan joku sen vaan asentaisi, mutta oma sanoo edelleen ettei päivityksiä saatavilla. Ollut Huaweihin yhteydessä asiasta ja eipä niitä kiinnosta asia pätkääkään. Nettiin on tulossa kuulema ladattava päivitys, mutta eipä ole näkynyt. Huaweita ei tule siis tämän jälkeen ikinä, sen verta surkeasti hoitavat homman jos tabletin joutuu laittamaan huoltoon päivitettäväksi kun eivät sitä osaa itse tarjota.
 
Palaute - 100%
5   0   0
Liittynyt
23.11.2015
Viestit
37
Reaktiopisteet
6
Puhelinmalli
Nokia 8
Laitetaan nyt ihan mallikohtaiseen topikkiin, kun en yleistä ongelmakeskustelua äkkiseltään bongannut.

Mikähän mahtaisi olla tabletissa vikana, kun kuva on alkanut "välkkymään" selaimella sekä eri sovelluksia käyttäessä?
Nytkin foorumia lukiessa tekstit välkyttelevät pois, sekä sovelluksissa sama juttu. Noin puoli ruutua tai alle välkyttelee jatkuvasti.
Laite on isäukon, jonka pääkäyttö on sähköposti sekä Viaplay. Myöskin Viaplaysta elokuvia katsoessa kuva pätkii eikä pyöri sujuvasti. Laite noin pari kuukautta vanha, eikä aiemmin mitään ongelmaa?
 

RSOCUstin

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
13.12.2010
Viestit
126
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
Mobira Cityman NMT 900
Onkos kokemuksia laitteesta lisää?
 

Nupogodi

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
61   0   0
Liittynyt
1.1.2009
Viestit
2178
Reaktiopisteet
65
Puhelinmalli
Lumia 520 & 1020
Mikäs tästä nyt sitten niin paskan tekee? Mitä tarkoitat ""vaativalla" käytöllä?
Kai tämä ihan ok laite on web surffaukseen mutta jos joudut tekemään useampia ohjelmia yhtäaikaa on laite aika käyttö kelvoton. Jumittumisia sattuu ja täydellisiä jäätymisiäkin, mutta niinhän se on ettei halvalla tuppaa saamaan hyvää.
En ole tutkinut laitteen sisuskaluja muttei voi odottaa priimaa 150€ hinnalla.

Mutta lasten pelitablettina ok.

Tajusin juuri ettei sähköposti ilmoitusia ole tullut moneen viikkoon vaikka s-posti muuten kyllä toimii.
 
Viimeksi muokattu:

miikkakokko

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
27.3.2011
Viestit
17
Reaktiopisteet
4
Puhelinmalli
Nokia N97
Pariviikkoa ollut nyt käytössä kun piti nopeasti tabletti löytää pariksipäiväksi. Nyt enemmän tullut käytettyä ja ihan pätevältä vaikuttaa tosin kerkesi tuo uusin käyttis päivittyä ja en ollut kerennyt rootata, joten jos tätä uutta ei saa rootattua niin lähtenee romukoppaan koko laite :) no ei sentäs ainahan sen vanhemman saa takaisin. Gigantista oli 149€ niin kyllä hintaisekseen ihan pätevä, akkukin keskitasoa ainakin koska nyt roottaamattomana joutuu pitämään ton Private internet acces VPN:n päällä päästäkseen mainoksista eroon ja on aika virtasyöppö sovellus :)
Nii siis 10" malli kyseessä, nougatilla.
 
Viimeksi muokattu:
Top Bottom