Mobiili.fi Huawei Mate S2 väitetyissä vuotokuvissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Huawei Mate S:n ensiesittelystä tulee parin viikon kuluttua kuluneeksi vuosi, joten aika olisi otollinen sille, että seuraaja tälle Mate-sarjan ”väliinputoajalle” alkaisi esiintyä vuotokuvissa. Kiinalaiselle Weibo-sivustolle on ilmestynyt liuta kuvia, joissa väitteen mukaan esiintyy tuleva Mate S2.

  Yleensä Kiinan telehallintoviranomainen TENAA on varsin häpeilemättömästi vuotanut julki kuvia puhelimista, joita ei ole vielä virallisesti esitelty, mutta tällä kertaa näihin TENAAn merkinnöillä varustettuihin kuviin kannattaa suhtautua varauksella.

  [​IMG]

  Etupuolelta kuvien laite on hyvinkin geneerisen näköinen, mutta viimevuotiseen Mate S -malliin nähden sen näytön reunukset ovat kovin leveät, eikä laitteessa näytä olevan Mate S2 -malliin huhuttua reunoiltaan kaarevaa, eli Edge-tyyppistä näyttöä. Takaosaltaan tämä väitetty Mate S2 eroaa hyvin paljon edeltäjä Mate S:stä, ja muistuttaa kovasti Nexus 6P -puhelinta, joka sekin tosin on Huawein valmistama.

  [​IMG]

  Kuvat esitellyt Android Pure -sivusto esittää kuitenkin myös sen mahdollisuuden, että Huawei Mate S2 voisi olla mahdollisuus viedä Nexus 6P:n muotoilu valmistajan kotimarkkinoille Kiinaan, jossa Nexusta ei myydä.

  [​IMG]

  Mikäli Mate S2 virallisesti nähdään edeltäjänsä tavoin Berliinin IFA-messuilla, ei odottelu enää ole pitkä, sillä messut alkavat 2. syyskuuta.

  [​IMG]
  Huawein valmistama Nexus 6P vuodelta 2015.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju