• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Huawei Mate 9

Tila
Ei auki vastauksille.

Tommihg

ViiJaiPii
Palaute - 100%
36   0   1
Liittynyt
19.5.2011
Viestit
3990
Reaktiopisteet
2671
Puhelinmalli
Laivalippu
Takuu
Juu?
Kuitti
Juu
Väri
SG
Tallennustila
64gt
Kunto
Ilmoituksessa
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
325
Sijainti
Tampere
Toimitustavat
F2F ensisijaisesti, mutta postitus myös ok.
Myyjän nimi
Yv
Myyjän sähköposti
Yv
Myyjän puhelinnumero
Yv
oli huollossa, kun tippui ja lasi meni rikki. Laitteessa on yksi lommo ja muutama todella pieni jälki rungossa, lähinnä tuossa hiotussa reunassa. Muuten erinomaisessa kunnossa.

Mukaan kaikki mitä kuuluukin.

Ostin jo uuden, niin oon 2:n loukussa.

Tästä halvalla jos ei pieni röppö haittaa. :) Jää hyvin piiloon kuoren alle, eikä edes tunnu.
 

Liitteet

 • PSX_20170120_183457.jpg
  PSX_20170120_183457.jpg
  165.8 KB · Katsottu: 113
 • PSX_20170120_183541.jpg
  PSX_20170120_183541.jpg
  75.1 KB · Katsottu: 111

AnNanas

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
311   0   0
Liittynyt
31.10.2013
Viestit
802
Reaktiopisteet
318
Puhelinmalli
Hehe...
Maksan hintapyynnön jos saan postiennakolla ;)
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom