Mobiili.fi Huawei Mate 9 vai Honor 6X uusissa vuotokuvissa? Piilotettuna kuoren sisään

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2140
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Väitetty Huawei Mate 9 muodot piilottavan kuoren sisässä.


  Huawein tuleva Mate 9 on väitetysti paljastanut uusissa Kiinasta kantautuvissa vuotokuvissa.

  Mate 9 julkistettaneen 3. marraskuuta, jolloin Huawei aikoo esitellä Münchenissä järjestettävässä tilaisuudessaan ”uuden lippulaivamallin”.

  Uusissa kuvissa puhelin nähdään kookkaassa testikuoressa, jonka tarkoitus on pitää puhelimen yksityiskohdat ylimääräisiltä katseilta piilossa. Kovin paljoa uusin vuotokuva ei näin paljasta, mutta kameran kuvausvalo on erilainen kuin viimeisimmissä väitetyissä tietokonemuokatuissa kuvissa Mate 9:ssä. Kuvausvalo eroaa myös aiemmista väitetyistä Mate 9:n runkokuvista.

  Kuvan julkaisija väittää kuvissa olevan Mate 9:n, mutta kuvat näyttävät myös aiemmin nähdyltä Honor 6X:ltä. Honor 6X:ään on luvassa huomattavasti Mate 9:ää vaatimattomammat tekniset ominaisuudet.

  Pienet muutokset ovat toki mahdollisia myös kehitysvaiheen aikana eri prototyyppien välillä eikä tiedossa ole tarkempia tietoja esimerkiksi kuinka vanhasta laitteesta uudet kuvat ovat.

  Manhattan-koodinimelliseen Mate 9:ään odotetaan noin kuuden tuuman näyttöä, 20 megapikselin Leica-kaksoiskameraa sekä uutta Huawein omaa HiSilicon Kirin 960 -järjestelmäpiiriä. Takakamerat saisivat myös optisen kuvanvakaimen, jollainen Huawein aiemmasta 12 megapikselin kaksoiskamerasta Huawei P9:ssä ja Honor 8:ssa vielä puuttuu. Sormenjälkitunnistimen ohella Mate 9:ään on huhuttu myös iirisskanneria.

  Mate 9 tullee myös jo heti uudella Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmäversiolla sekä odotetulla uudella versiolla Huawein Emotion UI -käyttöliittymästä.

  [​IMG]
  Kuva Mate 9:stä kuoren sisällä myös edestäpäin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju