Mobiili.fi Huawei Mate 9 -paljastukset jatkuvat – väitetty vuotokuva paljastaa kaikki eri malliversiot

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Väitetty vuotokuva paljastaa Huawei Mate 9 -malliversiot.


  Huawei Mate 9 pysyy edelleen otsikoissa.

  Nyt aiempien väitetysti eri Mate 9 -värit esitelleiden vuotokuvien jatkoksi Kiinasta on julkaistu myös yltä löytyvä, eri malliversiot ja niihin liittyvät värit listaava kuva.

  Useissa huhuissa Mate 9:n on odotettu tulevan erittäin monena erilaisena versiona ja ainakin tältä osin uusi kuva tukee samaa tarinaa: erilaisia muisti- ja väriyhdistelmiä olisi 15 kappaletta. Tarjolle Mate 9:stä tulisivat kolme versiota, jotka eroaisivat RAM-muistiltaan joko 4 tai 6 gigatavua sekä tallennusmuistiltaan – 64, 128 tai 256 gigatavua. Lisäksi kuva listaa jo Kiinan hinnatkin Mate 9:lle, jotka euroiksi käännettyinä olisivat 430-630 euroa.

  Kuten aiemmin tänään kerroimme, tulee Huawei julkistamaan 3. marraskuuta Münchenissä, Saksassa järjestettävässä tilaisuudessa ”uuden lippulaivamallin”, joka mitä todennäköisimmin tulee olemaan juuri Mate 9.

  Mate 9:ään odotetaan noin kuuden tuuman näyttöä, 20 megapikselin Leica-kaksoiskameraa sekä uutta Huawein omaa HiSilicon Kirin 960 -järjestelmäpiiriä. Takakamerat saisivat myös optisen kuvanvakaimen, jollainen Huawein aiemmasta 12 megapikselin kaksoiskamerasta Huawei P9:ssä ja Honor 8:ssa vielä puuttuu. Myös aukko voisi kasvaa f/2,0-kokoon ja videokuvaus tarkentua 4K-tasolle.

  Sormenjälkitunnistimen ohella Mate 9:ään on huhuttu myös iirisskanneria, mutta tältä osin tiedot ovat toistaiseksi vielä hämärämmiltä ja vähemmiltä tahoilta peräisin. Lisäksi esillä on ollut mahdollisuus uudesta Huawein jo aiemmin demoamasta superpikalatauksesta.

  Mate 9 tullee myös jo heti uudella Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmäversiolla sekä odotetulla uudella versiolla Huawein Emotion UI -käyttöliittymästä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju