Mobiili.fi Huawei Mate 9:n väitetty runko vuotokuvassa – kaksoiskamera luvassa, onko mukana myös uusi...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Väitetyn Huawei Mate 9:n rungon pohjassa paikka USB-C-liitännälle.

  [​IMG]
  Väitetyn Mate 9:n runko paljastaa paikan kaksoiskameralle.


  Huaweilla on oma lehdistötilaisuutensa IFA-messujen alla 1. syyskuuta Berliinissä. Tuolloin vuorossa voisi olla jo uuden Mate 9:n eli Huawein suurikokoisen huippupuhelimen julkistus, jota odotetaan markkinoille vielä ainakin loppuvuoden aikana.

  Nyt väitetystä Mate 9:n rungosta on kantautunut vuotokuvia verkkoon Kiinasta.

  Kuvat kertovat, että Mate 9:ään olisi tulossa myös kaksoiskamera, jollainen on nähty eri muodossa jo Huawei P9:ssä. Mate 9:n rungosta näyttäisi löytyvän paikka kahdelle kameralinssille allekkain. Lisäksi kameran linssien sivuilta näyttää voivan löytyä paikka LED-kuvausvalolle ja laser-automaattitarkennukselle. Kameran alapuolella takana on yhä sormenjälkitunnistimen paikka. Väitetyn Mate 9:n pohjassa kuva kertoo lisäksi olevan USB-C-liitännälle sopiva aukko.

  Mate 9:stä ei ole kuultu aivan viime aikoina paljoa luotettavia huhuja teknisistä tiedoista. Kaksoiskameran osalta kuitenkin jo aiemmin on ollut puhetta 20 megapikselin tarkkuudesta. P9:ssä sen kaksoiskameran tarkkuus on ”vain” 12 megapikseliä. Lisäksi vihiä on saatu Mate 9:n näytön koosta, joksi odotetaan 5,9 tuumaa. Myös aiemman Mate 8:n näytön koko on samoilla hujakoilla, joskin sille on ilmoitettu kooksi 6 tuumaa.

  Tämän lisäksi Mate 9:ään voinee odotella ainakin Huawein omaa HiSilicon Kirin 95x tai jopa 96x -sarjan järjestelmäpiiriä.

  Huawei on myös rekisteröinyt EU:ssa uuden tavaramerkin Huawei Super Charge, joka voisi viitata pikalataukseen, mahdollisesti Huawein omalla aiempaa paremmalla tekniikalla, jota se on aiemmin esitellyt. Tuolloisessa kokeessa akku latautui vain 5 minuutissa 48 prosenttisesti täyteen – video alla.

  Uusi pikalataus ei kuitenkaan välttämättä tule vielä Mate 9:ään.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju