Mobiili.fi Huawei kertoi uusimman huippupuhelimensa eurohinnat – Suomi ensimmäisessä aallossa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2137
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Huawei Mate 8


  Huawei on tänään kertonut tarkempia tietoja sen marraskuun lopulla esittelemästä Mate 8 -puhelimesta. Kuusituumaisella näytöllä varustettu laite on varsin sirosti muotoiltu, sisältää tehokasta rautaa ja saapuu pian myös Suomeen.

  Mate 8 sisältää kuusituumaisen 1920 x 1080 pikselin näytön, Kirin 950 -järjestelmäpiirin, kolmen tai neljän gigatavun RAM-muistin, 32:n tai 64 gigatavun tallennustilan, 4000 milliampeeritunnin akun, 16 ja 8 megapikselin kamerat sekä sormenjälkitunnistimen. Käyttöjärjestelmä Mate 8:ssa pohjautuu Android 6.0 Marshmallow’iin. Ulkomitoiltaan laite on hyvin lähellä 5,5-tuumaisella näytöllä varustettua iPhone 6s Plus -mallia.

  [​IMG]
  Mate 8 on isommasta näytöstään huolimatta hyvin lähellä iPhone 6s Plussan kokoa.


  Hintaa Mate 8:lla on kolmen gigatavun RAM-muistilla ja 32 gigatavun tallennustilalla varustettuna 599 euroa, kun taas neljän gigatavun RAM-muistilla ja 64 gigatavun tallennustilan kanssa hintaa kertyy 699 euroa. Iloisena uutisena Suomi kuuluu myynninaloituksessa ensimmäisen aallon maihin.

  Huawei myös odotetusti esitteli uuden MediaPad M2 10 -tabletin, jonka ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 10,1-tuumainen näyttö, kahden gigatavun RAM-muisti ja Kirin 930 -järjestelmäpiiri. Yllättävää on, ettei Suomi näytä kuuluvan tabletin myynninaloituksessa ensimmäiseen aaltoon, sillä ainakin jo Gigantti ehti lisätä laitteen verkkosivuilleen ja muutamaan myymälään myyntiin ennen kuin sitä oli virallisesti edes esitelty.

  [​IMG]
  Huawei Mate 8

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju