Huawei julkistaa uutta toukokuun lopulla – luvassa tabletteja?

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15391
Reaktiopisteet
103
Huawei järjestää globaalin julkistustilaisuuden 23. toukokuuta Berliinissä, Saksassa. Luvassa saattaa olla esimerkiksi tablettijulkistuksia. Kutsussaan Huawei lupaa vain tilaisuudessa esiteltävän globaalisti ”uusi lippulaivatuote”.

Huawei julkisti poikkeuksellisesti tänä vuonna P-sarjan lippulaivaälypuhelimensa jo Mobile World Congressin yhteydessä helmikuun lopulla. P10 on jo saapunut myyntiin ja P10 Plus on tulossa Suomessa kauppoihin huhtikuun lopulla.

P-sarjan lisäksi perinteisesti Huawei on lanseerannut Mate-sarjaan lippulaivaluokan uutuuksia loppuvuodesta. Huhuissa ei myöskään nyt ole vielä kuultu mitään tulevista Huawei-huippupuhelimista.

Sen sijaan uusista Huawei-tableteista on kuultu huhuja pitkin alkuvuotta. Windows-laitteissa ”Surfacen haastaja” MateBook odottaa uudistumista, minkä lisäksi Android-tabletteja on tulossa useassa eri koossa.

Toki tablettien sijaan Huaweilla voisi olla takataskussaan myös jonkinlainen yllätys.

Android-tablettien hintatietoja on jo paljastunut. Uuden MediaPad T3:n hinta lähtee 7 tuuman näytöllä vain 129 eurosta. 8-tuumaisena hinta on 219 euroa tai 239 euroa mobiiliverkkotuella ja 10-tuumaisena 229 euroa tai 279 euroa mobiiliverkkotuella.

10 tuuman MediaPad M3 Lite on Android-tableteista tyyrein 329 tai 379 euron hinnallaan.

Uudelle MateBookille ei ole vielä tiedossa hintaa, mutta Pascal-koodinimellisen laitteen teknisiä ominaisuuksia on paljastunut GeekBench-suorituskykytestin kautta. Mukana on Intel Core i5-7200U -suoritin ja 8 gigatavua RAM-muistia. Näyttökoko on 15 tuumaa. Aiempien huhujen mukaan MateBook nähtäisiin tällä kertaa useassa eri koossa – 15-tuumaisen lisäksi tulossa olisi ainakin 13-tuumainen.

MateBookit ovat kasvamassa kokoa, sillä alkuperäinen oli vain 12-tuumainen. Lisäksi suorittimessa on siirrytty Core M:stä ”täysveriseen” Core i -sarjaan.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom