MobiiliBlogi Huawei Honor 7:n Android 6.0 Marshmallow -päivitykset käynnistyivät

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2082
  Tykkäykset:
  4
  Kiinalainen Huawei on jo joulukuusta asti testauttanut uutta Android 6.0 Marshmallow -päivitystä virallisen beetatestauksen muodossa, jossa halukkaille käyttäjille on annettu mahdollisuus päästä käsiksi b:n Marshmallow-päivityksen esiversioon. Vihdoin testaus on saatu päätökseen ja uuden käyttöjärjestelmäversion jakelu on päässyt käyntiin, kertoo yhtiö Twitterissä HonorEU-tilillään.

  Kyseessä on siinä mielessä erittäin merkittävä päivitys Honor 7:lle, sillä kiinalaisvalmistaja päätti hypätä kokonaan Android 5.1 Lollipop -version yli. Käyttäjät ovat siis tähän asti joutuneet tyytymään Android 5.0:aan. Niinpä mukana on paljon uutta ja parannuksia käyttökokemukseen. Android 6.0 Marshmallow sisältää itsessään muun muassa akkukestoa valmiustilassa parantavan Doze-ominaisuuden sekä Now on Tap -toiminnon, joka pitkällä painalluksella kotipainikkeeseen analysoi ruudun sisällön ja esittää käyttäjälle informaatiota näytön sisältöön liittyen.


  Pakettiin osana kuuluu myös uusi versio kiinalaisvalmistajan omasta EMUI-käyttöliittymästä. Se päivittyy versioon 4.0. Niinpä luvassa on visuaalisia muutoksia sekä muun muassa uudistunut moniajonäkymä.

  Kuten tavallista, päivitys jaetaan käyttäjille asteittain. Niinpä ainakaan allekirjoittaneella Huaweilta lainassa oleva Honor 7 ei vielä Android 6.0 Marhsmallow -päivitystä löytänyt. Puhelin ilmoittaa uuden ohjelmiston saatavuudesta aikanaan automaattisesti, mutta sen voi myös tarkistaa manuaalisesti: Asetukset -> Päivittäjä. Ennen suuren päivityksen suorittamista on aina suositeltavaa varmuuskopioida puhelin, jotta jos jotain menee pieleen, eivät kuvat ynnä muut tärkeät tiedostot katoa bittiavaruuteen.

  Onko joku uuden ohjelmiston puhelimeensa jo saanut? Jaa kommenteissa, miltä päivitys vaikuttaa yleisesti sekä mitä kaikkea uutta se tuo mukanaan.

  Twitter, @HonorEU, Finally folks. The Marshmallow update for Honor 7 is out from today forward via OTA

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju