Mobiili.fi Huawei hehkutti P9:n kuvausominaisuuksia – kuva otettu 5000 euron järkkärillä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Keväällä julkaistun Huawei P9 -puhelimen selkeästi erikoisin ominaisuus on sen kaksoiskamera, joka on kehitetty yhteistyössä Leican kanssa. P9:n kaksoiskamera ei kykene ihmeisiin, mutta tarjoaa silti varsin pätevää älypuhelinkuvausta. Järjestelmäkameralle se ei kuitenkaan pärjää, ja se tiedostetaan Huawein markkinointiosastollakin.

  Huawei Mobile julkaisi Google+ -palvelussa varsin näyttävän kuvan, jossa esiintyy kaunis nainen auringonnousu taustallaan. Kuvan valaistus on ensiluokkainen ja erityisesti kuvan yksityiskohdat näyttäytyvät suorastaan upeasti. Niin upeasti, että älypuhelimella otetuksi kuvaksi se olisi aivan uskomattoman hyvin onnistunut. Sitä ei kuitenkaan ole otettu älypuhelimella.

  [​IMG]

  Google+ on palvelu, joka näyttää sinne ladattujen kuvien EXIF-tiedot. Pikainen vilkaisu osoittaa, että kuva on otettu Canonin EOS 5D Mark III -kameralla, joka on ammattitason järjestelmäkamera. Pelkkä runko maksaa helposti 3000 euroa, ja kuvan ottamisessa on käytetty myös EF 70-200mm f/2.8L IS II USM -objektiivia. Moisen putken hinta on yli 2000 euroa, joten kokonaisuudessaan puhutaan yli viiden tuhannen euron kuvauskalustosta.

  Kuten aiheesta uutisoinut Android Policekin mainitsee, Huawei ei varsinaisesti valehdellut, sillä kuvatekstissä ei suoraan väitetty, että kuva olisi otettu P9:llä. Kuvan yhteyteen liitettyä tekstiä voi silti pitää vähintäänkin harhaanjohtavana, sillä tekstissä kuitenkin puhutaan näyttävien auringonnousujen kuvaamisesta P9:llä.

  Ei näin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju