Mobiili.fi Huawei hakee testaajia päivitykselleen – ”Suomalaiset ovat teknologian kärjessä”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Huawei Honor 7


  Suomen markkinoilla menestystä hakeva Huawei on aloittanut uuden kampanjan, jonka avulla käyttäjät pääsevät kokeilemaan tulevaa päivitystä ennen kuin se julkaistaan virallisesti. Suomalaiset honor 7 -älypuhelimen omistajat voivat ilmoittautua kampanjaan mukaan Huawein Facebook-sivujen kautta.

  Tuleva päivitys korjaa hiljattain löydetyt Android-haavoittuvuudet, parantaa puhelimen vakautta, korjaa havaittuja bugeja ja parantaa kolmansien osapuolien sovelluksien tukea.

  Huawei on aloittanut honor 7:ään liittyen suuren mainoskampanjan Suomessa ja yhtiö muistuttaa, että Suomi on yhtiölle tärkeä markkina-alue. Huaweilla on Helsingissä kehityskeskus, joka työllistää lähes 100 henkilöä.

  [​IMG]
  EMUI 3.0 -käyttöliittymä


  ”Uskon että osoittamalla aitoa kiinnostusta, sekä luottamusta suomalaisten honor 7 käyttäjien osaamiseen, saamme uuden päivityspaketin myötä markkinoille ja nykyisille käyttäjille entistäkin käyttäjäystävällisemmän ja suorituskykyisemmän honor 7 älypuhelimen”, kertoo Huawein kuluttajaliiketoiminnasta vastaava johtaja Mika Engblom.

  Päivityksen testauksen tavoitteena on saada tärkeää palautetta kuluttajilta, jotta käyttöliittymää voidaan parantaa. Palautteet saadaan nopeasti toimitettua tutkimus- ja kehityskeskukseen, missä päivitys tehdään valmiiksi. ”Hakemuksia kampanjaan on jo tullut hienosti, mikä osoittaa edelleen suomalaisten olevan teknogian kärjessä ja kiinnostuneita vaikuttamaan sen kehitykseen”, Engblom kertoo.

  Honor-brändin vahvistaminen Suomessa jatkuu edelleen suuren mainoskampanjan avulla ja esimerkiksi Jokereiden kanssa yhteistyön merkeissä. honor 7:n myynti on lähtenyt Huawein mukaan hyvin rullaamaan ja myymälöistä laitteet ovat jo monin paikoin loppuneet. Lisää honor 7 -puhelimia saapuu Suomeen parin viikon kuluessa.

  Jos siis omistat honor 7 -älypuhelimen ja haluat mukaan tulevan päivityksen kehittämiseen, toimi Huawein Facebook-sivujen ohjeiden mukaan. ”Leikkisästi voisimme lyödä uudelle päivitysversiolle leiman Tested and evaluated by Finnish Honor 7 users”, Mika Engblom hauskuuttaa.

  [​IMG]
  Huawein mainoskampanjassa esiintyy muun muassa suomalaisille tuttu jääkiekkoilija Juhamatti Aaltonen

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju