Mobiili.fi Huawei esitteli P9-huippupuhelimen – pääosassa Leican kaksoiskamera

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Huawei on tänään esitellyt sen uusimman huippupuhelimen, P9:n. Kyseessä on seuraaja viimevuotiselle P8:lle. Suurimpana erikoisuutena P9:ssä on sen takaa löytyvä kaksoiskamera, joka on kehitetty yhteistyössä saksalaisen kameravalmistaja Leican kanssa.

  Huawei on mainostanut uutta laitetta jo ennakkoon hashtagilla #OO ja sloganilla ”Change how you see the world” eli ”muuta tapaa, jolla näet maailman”. Näillä on viitattu juuri laitteen erikoiseen kameraratkaisuun ja sen vierekkäisiin linsseihin.

  [​IMG]

  Metallirunkoinen Huawei P9 on varustettu 5,2-tuumaisella Full HD -näytöllä, ja sen rinnalla esiteltiin myös isompi, 5,5-tuumainen P9 Plus. Huawei on erityisen ylpeä P9:n näytöstä, jonka kirkkaus on peräti 500 nitiä.

  [​IMG]

  6,95 millimetriä paksu laite on Huawein mukaan ulkomitoiltaan kuin iPhone 6s, mutta varustettu selvästi isommalla näytöllä. Näytön reunus on vain 1,7 millimetriä leveä, kun esimerkiksi iPhone 6s:ssä vastaava mitta on 4,3 millimetriä ja Samsung Galaxy S7:ssä 3,1 millimetriä.

  [​IMG]

  Vaikka Huawei P9 on mitoiltaan ja muotoilultaan varsin siro, on valmistaja onnistunut sovittamaan sen sisään kohtuullisen suuren akun. Akun kapasiteetti P9:ssä on 3000 milliampeerituntia.

  Päivitämme artikkelia tilaisuuden edetessä!

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju