Mobiili.fi Huawei esittelee kaksi kohtuuhintaista puhelinmallia ja tabletin ylihuomenna

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Huawein odotettava naisille suunnattu NOVA-puhelin väitetyssä vuotokuvassa.


  Huawei on järjestämässä mediatilaisuuden ylihuomenna torstaina Berliinissä, mutta aivan täyttä varmuutta ei tähän asti ole ollut siitä, mitä uutuuksia tilaisuudessa esitellään. Aiemmin huhuissa liikkuivat uudet Mate-sarjan puhelimet, mutta sitten alettiin huhuta täysin uudesta brändistä, ja viimeisin vuoto osoittaa, että uudesta puhelinmallistosta todella lienee kyse.

  Mate-puhelimien sijaan Berliinissä nähdään uusia Nova-sarjan puhelimia sekä uusi tabletti, kertoo tunnettu mobiilialan tietovuotaja Evan Blass Twitterissä. Hänen mukaansa Huawei esittelee Novan, Nova Plussan sekä MediaPad M3:n.

  Novasta on huhuttu jo jonkin aikaa. Kyseessä on tiettävästi etupäässä naisille suunnattu puhelinmallisto, ja mallinimistä voitaneen päätellä, että uutuus on tulossa kahdessa eri koossa, eli perusmallina ja isompana Plus-versiona.

  Uusi Nova saattaa olla samainen laite, josta pari viikkoa sitten raportoitiin mahdollisena uutena Mate S2 -puhelimena. Mikäli kyseessä on sama malli, odotettavissa on ainakin 5,5-tuumainen näyttö, Kirin 960 -järjestelmäpiiri, neljän gigatavun RAM-muisti, kahdeksan ja 16 megapikselin kamerat sekä 3500 milliampeeritunnin akku, kertoo Android Authority.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju