1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Huawei E220 putoilee, ei verkosta vaan USBista

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja dj_pirtu, 12/2/11.

  1. dj_pirtu

    Liittynyt:
    4/8/03
    Viestit:
    569
    Tykkäykset:
    12
    Puhelinmalli:
    Oneplus One X
    Käytettynä hankittu, lukoton vanha Soneran mokkula ei suostu yhteistyöhän Saunalahden kortin ja Windows7:n kanssa sitten millään. Eri firmiksiä olen ajellut sisään ilman mainittavaa vaikutusta. Olen koittanut metsästää ihan alkuperäisiä firmiksiä vaan niitä ei Huawein sivuilta ilmeisesti enää saa joten en noista sieltätäältä löydetyistä kokeilluista firmiksistä ole yhtään varma.

    Vehje siis putoilee USB-väylästä itsekseen noin 5s välein. Jos DeviceManageria katselee niin sinne se ilmestyy, katoaa, ilmestyy, katoaa, ilmestyy jne... Talossa ei ole 32bit XP-konetta jossa vois toimintaa kokeilla. Onko tietoa mistä sais varmasti lukottoman, suht uuden, ehdan firmiksen tuohon joka varmasti pelittäisi?
     
  2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    Eli fyysisesti pysyy USBissa kiinni .-) ? saako se tarpeeksi virtaa ?
    Miten sinne eri firmiksiä olet saanut jos viittä sekunttia pidempään ei pysy "kiinni"?

    tuotako lähtee tekeen heti kun kytkee, vai vaista ajurin ja softan asentamisen jälkeen ?
     
  3. tattis

    Liittynyt:
    4/1/10
    Viestit:
    2
    Tykkäykset:
    0
    Oireilu vähän sama,kuin minulla joskus E220 mokkulassa.Takuuseen tutkittiin ajettiin firmiksiä.Pelasi aikansa, kunnes katosi tietsikalta latautuen uudelleen koneelle kadoten jälleen...
    Kokeiltiin toisilla USB-johdoilla,sama juttu.
    Taivuttamalla mokkulaan tulevaa johdinta sopivasti saattoi pelata hyvinkin.
    Sain lopulta toisen mokkulan tilalle ja oireet jäivät siihen!
    Tapauksessani siis mokkulan sisäinen katkos/kylmäjuotos.
     
  4. dj_pirtu

    Liittynyt:
    4/8/03
    Viestit:
    569
    Tykkäykset:
    12
    Puhelinmalli:
    Oneplus One X
    Sen verran tuossa nyt on selvinnyt kolmen päivän tappelun ja eri firmis-kokeilujen jälkeen että sauniksen multisim ei toimi millään mutta pääkortti pelaa ikivanhalla firmiksellä. USB-liitin/piuha ei pätki, saa sähköä tarpeeksi (kahden liittimen piuha). Vaan tämä nyt on mulle täysin turha kun multisim ei pelitä joten voihan paska.
     
  5. Enhancer Tunnettu jäsen

    Liittynyt:
    17/6/05
    Viestit:
    1920
    Tykkäykset:
    456
    Onko sulla toi E220 kiinni tietokoneessa sillä lyhyellä yhden usb:n johdolla, vai pidemmällä missä on 2 usb-liitintä tietokoneeseen paremman virransyötön mahdollistamiseksi?
     
  6. dj_pirtu

    Liittynyt:
    4/8/03
    Viestit:
    569
    Tykkäykset:
    12
    Puhelinmalli:
    Oneplus One X
    On koitettu pidemmällä kahden usbin piuhalla ja lyhyemmällä mallia nokia ngage.
     
  7. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    Jos toimivuus on SIMistä kiinni, niin tuo vahvasti mieleen että sillä SIMillä voisi olla osuutta asiaan.

    Mutta jos pääkortti toimii vain ikivanhalla firmiksellä (ei uudemmilla?) niin ei oikein voi syyttää yksittäistä SIMiäkään.

    Yleistäen tuo mailla kai on toiminut Saunalahden SIMeilläkin.
     
  8. dj_pirtu

    Liittynyt:
    4/8/03
    Viestit:
    569
    Tykkäykset:
    12
    Puhelinmalli:
    Oneplus One X
    Selvästikin (multi)SIMmistä kiinni vaan osoitan sormella myös kikkaretta jos 2006 mallin laitteeseen ei ole saatu vieläkään aikaiseksi firmistä joka asian korjaisi. Tai sitten tuossa multiSIMmissä on vaan jotain feilua mikä käy ilmi kyseisessä kikkareessa. Poissuljin myös ajurin/käyttiksen/koneen vaikutuksen niin että annoin kikkareelle vain sen 5V vaan siltikin resetoi itseään tasaisin väliajoin jos multiSIM on paikallaan.
     
  9. dj_pirtu

    Liittynyt:
    4/8/03
    Viestit:
    569
    Tykkäykset:
    12
    Puhelinmalli:
    Oneplus One X
    No nythän tämä menee yli hilseen:

    tuikkasin pulikan kiinni talon waretusserveriin jossa pyörii xp64, toimii kuin junan vessa. Flässin uusimman firmiksenkin ihan piruuttain vaan sekin toimii. Otanpa mietintäoluen.
     

Jaa tämä viestiketju