Huawei avaa toisen liikkeensä Pohjoismaissa – tämänkin Suomessa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15419
Reaktiopisteet
104

Huawein Tampereen Service Center.


Huawei avaa Pohjoismaiden ja samalla Suomen toisen omen liikkeensä, Huawei Service Centerin, Tampereen Koskikeskukseen 0-kerrokseen huhtikuussa 2017.

Ensimmäinen Huawei Service Center täällä avattiin Helsinkiin viime marraskuussa.

Huawei Service Center Tampere tarjoaa Helsingin toimipisteen tapaan opastus- ja korjauspalveluja kaikille Huawein laitemalleille. Lisäksi myyntivalikoimassa on Huawei-uutuusmalleja sekä lisätarvikkeita.

“Huawei ja Honor -merkkisten laitteiden käyttäjien määrä Suomessa on kasvanut merkittävästi viimeisten parin vuoden aikana. Meille on tärkeää pitää huolta myös olemassa olevista asiakkaistamme ja tarjota heille mahdollisimman hyvä asiakaspalvelukokemus”, sanoo Huawei Suomen kuluttajaliiketoimintayksikön johtaja Mika Engblom.

Huaweilla on eri puolilla maailmaa yli 430 palvelupistettä. Tampereen uusi liike työllistää alkuun neljä täysiaikaista työntekijää, mutta palvelun tarpeen kasvaessa myös henkilöstömäärää voidaan nostaa. Kaiken kaikkiaan Huawein investointi Tampereen Service Centeriin on vuositasolla noin 400 000 euroa.

Huawein lisäksi omia myymälöitä älypuhelinvalmistajista Suomessa on myös Samsungilla.

”Tampere on yksi Suomen suurimmista kasvukeskuksista ja meillä on ollut siellä hyvä vastaanotto. Koskikeskus on lähellä kuluttajia ja siellä oleva palvelupisteemme takaa ensiluokkaisen asiakaspalvelukokemuksen lisäksi suoran kontaktin Huawei- ja Honor-laitteiden käyttäjiin”, kertoo Tampereelta kotoisin oleva, Huawei Suomen kuluttajaliiketoiminnan markkinointi- ja viestintäjohtaja Sofia Lehtimäki.

Huaweilla on Suomessa myös tutkimus-ja tuotekehitystoimintaa, samoin Helsingissä ja Tampereella. Huawei avasi viime elokuussa Tampereen Kampusareenalle Suomen toisen tutkimus- ja tuotekehityskeskuksensa.

Huawei Service Center Tampere palvelee Koskikeskuksen 0-kerroksessa ma–pe klo 10–20, lauantaisin klo 10–18 ja sunnuntaisin klo 12–17.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom