Huawei aloitti merkittävän Nougat- ja EMUI 5.0 -päivityksen täyden jakelun Huawei P9:lle ja...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103

Nougatia Huawei P9:lle.


Huawei on kertonut aloittaneensa tänään tiistaina Android 7.0 Nougat ja EMUI 5.0 -päivitykset Huawei P9 ja Honor 8 -puhelimille Suomessa.

Kyse on nyt täyden jakelun alkamisesta, joka kuitenkin edelleen tapahtuu vaiheittain lyhyen ajan sisällä. Puhelin ilmoittaa, kun päivitys on saatavilla.

Jo aiemmin vakaata versiota Nougat-päivityksestä Huawei P9:lle ja Honor 8:lle on jaeltu beetatestiohjelmaan osallistuneille, suurelle osalle HiCare-sovelluksen kautta päivitystä hakeneista sekä merkittävälle määrälle käyttäjistä jo muutenkin. Nyt jakelu vain entisestään laajenee aivan kaikkiin puhelimiin.

Huawei- ja Honor-puhelinten osalta Nougat-päivitykset ovat poikkeuksellisen merkittäviä, sillä samalla niiden EMUI-käyttöliittymä päivittyy huomattavia muutoksia sisältävään 5.0-versioon.

EMUI 5.0 uudistaa Huawein käyttöliittymän ilmeen. Toiminnoista ilmoitukset ja pika-asetukset sekä avoinna olevien sovellusten näkymä ovat nyt huomattavasti lähempänä vakio-Androidia aiempien Huawein ratkaisujen sijaan.


Huawein EMUI 5.0 tuo uuden tyylin.


Varmasti monia muista Android-puhelimista Huaweihin siirtyneitä erityisesti ilahduttavana muutoksena EMUI 5.0:ssa tarjolla on nyt myös mahdollisuus ottaa käyttöön Androidin perinteisiin lukeutuva erillinen sovellusvalikko, jollainen Huawein käyttöliittymästä on tähän asti uupunut.

Uuden ilmeen ja Android 7.0 Nougatin sisältämien uudistusten, kuten näytön jakamisen kerralla kahdelle sovellukselle (Multi Window) lisäksi EMUI 5.0 -päivitys sisältää myös muutamia Huawein omia uutuuksia. Näitä ovat esimerkiksi mahdollisuus kahden Facebookin tai WhatsAppin käyttöön.

Honor 8:n sekä jo päivityksen saaneen P9:n lisäksi Huawein uusissa Mate 9 ja Mate 9 Pro -puhelimissa sekä juuri myyntiin tulleessa Honor 8 LitessäAndroid 7.0 Nougat ja EMUI 5.0 ovat olleet jo esiasennettuina.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom