Huawei aloitti huomattavan muutoksen tuovat Nougat-päivitykset Suomessa – P9 päivittyy...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22352
Reaktiopisteet
216

Nougatia Huawei P9:lle.


Huawei on aloittanut puhelintensa päivittämisen Android Nougat -käyttöjärjestelmäversioon nyt myös Suomessa. Huawei- ja Honor-puhelinten osalta Nougat-päivitykset ovat poikkeuksellisen merkittäviä, sillä samalla niiden EMUI-käyttöliittymä päivittyy huomattavia muutoksia sisältävään 5.0-versioon.

Android 7.0 Nougat ja EMUI 5.0 -päivitys on julkaisuversiona saatavilla nyt jo P9:lle. Asetukset-valikon alalaidasta löytyvän perinteisen päivitysmahdollisuuden lisäksi kannattaa tarkastaa HiCare-sovellus, jonka kautta päivitystä jo ainakin tarjotaan.

Huawei on jo aiemmin tarjonnut beetatestiversiota päivityksestä Suomessa P9- ja Honor 8 -puhelimille. Nyt on kerrottu beetatestin avautumisesta myös P9 Plussalle. Honor 8:n päivityksen on puolestaan kerrottu olevan loppusilausta vaille valmis, ja valmis julkaisuversio sille on luvassa parin viikon sisällä.

Huawein uusissa Mate 9 ja Mate 9 Pro -puhelimissa Android 7.0 Nougat ja EMUI 5.0 ovat olleet jo esiasennettuina.

EMUI 5.0 uudistaa Huawein käyttöliittymän ilmeen. Toiminnoista ilmoitukset ja pika-asetukset sekä avoinna olevien sovellusten näkymä ovat nyt huomattavasti lähempänä vakio-Androidia aiempien Huawein ratkaisujen sijaan.


EMUI 5.0:n uusi ilme on aiempaa kevyempi ja yhdistää perusversiona elegantisti valkoista ja sinistä.


Varmasti monia muista Android-puhelimista Huaweihin siirtyneitä erityisesti ilahduttavana muutoksena EMUI 5.0:ssa tarjolla on nyt myös mahdollisuus ottaa käyttöön Androidin perinteisiin lukeutuva erillinen sovellusvalikko, jollainen Huawein käyttöliittymästä on tähän asti uupunut.

Uuden ilmeen ja Android 7.0 Nougatin sisältämien uudistusten, kuten näytön jakamisen kerralla kahdelle sovellukselle (Multi Window) lisäksi EMUI 5.0 -päivitys sisältää myös muutamia Huawein omia uutuuksia. Näitä ovat esimerkiksi mahdollisuus kahden Facebookin tai WhatsAppin käyttöön.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom