HTC wizard (Qtek 9000) GPRS-modeemiksi?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja johniemi, 11/6/07.

 1. johniemi

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/9/02
  Viestit:
  237
  Tykkäykset:
  0
  Osaisiko joku neuvoa miten saisin HTC:ni toimimaan GPRS-modeemina kannettavalle tietokoneelleni? Hassua että puhelin toimii itsessään hienosti nettikäytössä, eli voin selata kännyllä nettiä ja lukea maileja mutta en vaan saa sitä toimimaan niin että voisin käyttää sitä modeemina kannettavan kanssa.

  Nokiallahan on puhelimissaan se Nokia Suite jolla saa noksun toimimaan modeemina, onko HTC:lle samanlainen sovellus?

  -John
   
 2. R-Pelle

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/8/02
  Viestit:
  329
  Tykkäykset:
  0
  Tarkennus: HTC Wizard = Qtek 9100, HTC Universal = Qtek 9000.

  Olen käyttänyt Qtek 9100:sta modeemina kannettavalle ja siinä tuo menee bluetoothin kautta. Pääpiirteittäin jotenkin niin että kannettavasta ja puhelimesta BT päälle, kannettavasta paritetaan ja käydään katsomassa puhelimen tarjoamat BT-palvelut, sieltä yhdistetään dial-up networking jolloin kannettava (WinXP) huomaa ja asentaa BT-modeemin. Numeroksi asetetaan *99#. Seuraavilla kerroilla tuo yhteydenotto menee automaattisesti kunhan vain BT on kummassakin auki.
   
 3. johniemi

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/9/02
  Viestit:
  237
  Tykkäykset:
  0
  Ei onnistu bluetoothilla koska kannettavan bluetoothissa on jotain häikkää, ei löydä puhelinta aina ja välillä herjaa että "service is not available". Joten ennemmin haluaisin kokeilla USB-piuhan kautta senkin takia että samalla saisi puhelimen akkua ladattua pitkän surffailun ohessa.

  Eli, kertokaas nyt jotain vinkkejä miten saisin tuon USB-modeemiyhteyden toimimaan?

  Pitääkö puhelimesta laittaa Modem Link päälle?

  Pitääkö Activesync laittaa pois päältä, eli disabloida USB connection Activesyncistä ettei Activesync tule "sekoilemaan" modeemiyhteyden väliin?

  Pitääkö laittaa se soittosarja jonnekin?

  Olen aivan hukassa tuon yhteyden muodostamisen kanssa, joten jos saisi rautalankaa niin olisin todella kiitollinen.

  -John
   
 4. johniemi

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/9/02
  Viestit:
  237
  Tykkäykset:
  0
  No niin, nyt homma hieman etenee... mutta nyt vielä pikkainen ongelma :)

  Eli netistä löytyi ohjeet sivulta http://www.pdagold.com/articles/detail.asp?a=269

  Nyt kannettavani tunnistaa puhelimeni modeemiksi Modem Link ohjelman ollessa päällä. En kuitenkaan saanut tuossa zip-paketissa olevaa USBModem_Dialer.exe ohjelmaa toimimaan, sain vastaukseksi Error 734, joka siis tarkoittaa tuon ylläolevan sivun mukaan: "PPP control protocol was terminated - check if you have set the APN correctly and whether the initialisation string is correct (that's the expression that begins with AT+...)"

  Okei, mulla ei ole hajuakaan minne se APN tai AT+ stringi pitää laittaa joten suljin tuon USBModem_Dialerin ja menin Windowsin verkkoyhteyksiin jonne oli ilmestynyt uusi Dial-up connection "HTC USB Modem".

  Yritin nyt "Connect" Network Connectionsin kautta, ja sain seuraavanlaisen virheilmoituksen (ks. liite viestin lopussa).

  Eli nyt on semmoinen fiilis että lähellä ollaan mutta jotain puuttuu... mitä?
   

  Liitetyt tiedostot:

 5. simma Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/7/06
  Viestit:
  1121
  Tykkäykset:
  47
  Puhelinmalli:
  iPhone 6s 64Gt
  Selasin pikaisesti, mikäs on liittymän tarjoaja?

  Mutta, selasin pikaisesti myös ohjeista ja APN kohdassa luki "Internet". Muistaakseni tuo kohta on oikein Soneralla mutta Saunalahdella se ainakin on "internet.saunalahti". Tämä pätee myös AT+CGDCONT=1,"ip","internet.saunalahti". Tämän alustuskomennon lisäät (jollet ohjelmassa ohjeiden mukaan ole jo laittanut) Ohjauspaneelin Puhelin- ja modeemiasetuksista. Elisan alustuskomentoa en tiedä.

  Saunalahdella numero johon soitetaan on *99***1#, Soneran numeroa en muista.
   

Jaa tämä viestiketju