HTC Wildfire vs. Nokia C7

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja juq, 6/2/11.

 1. juq

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/2/11
  Viestit:
  27
  Tykkäykset:
  0
  Tälläiset puhelimet ovat olleet mielessä uutta ostettaessa. Kumpaa suosittelisitte? Onko symbian puhelimissa vähemmän sovelluksia ladattavissa kuin androidissa? Onko htc ollut jo kauan markkinoilla?
   
 2. paha80

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  3/4/08
  Viestit:
  178
  Tykkäykset:
  2
  Android Marketissa on huomattavasti enemmän ohjelmia kuin Ovi Kaupassa, joten tässä suhteessa vaaka kallistuu Wildfiren suunaan. Katsoisin kuitenkin mieluummin ehkä jotain isompi ja parempi näyttöistä androidia, tuo Wildfire on kyllä hyvä puhelin ensialkuun (oli itselläkin ensimmäinen android-puhelin).

  HTC on ehkä se ykkösvalmistaja android-puhelinten osalta, joten laatuun voi kyllä luottaa. Nokia C7:n näyttö on kyllä hieman isompi ja parempi, mutta käyttöjärjestelmä on sitten kerralla huonompi ja epävakaampi. Toisaalta taas Nokiassa on se ilmainen karttapalvelu, saa tosin androidiinkin vastaavan tai paremmin, mutta rahalla sitten. Nyt sun täytyy mennä kauppaan ja kokeilla puhelimia, kumpi miellyttää enemmän, mitä itse sitten haluaakin puhelimelta ja valitsee sen mukaan. Wildfire on kyllä ulkoisesti hieno puhelin, huomattavasti nätimpi kuin tuo C7, mutta sekin on taas mielipidekysymys.
   
 3. kaBu

  kaBu Truu Apöl Faniboi

  Palaute - 100%
  44   0   0

  Liittynyt:
  21/7/09
  Viestit:
  6200
  Tykkäykset:
  2815
  Puhelinmalli:
  iPhone X Silver
  mun mielestä taas toi wildfire on reilusti rumempi kuin c7. c7 ehkä nokian tämän hetken tyylikkäin luuri, tosin se totta että käyttis aika shaibaa ja netinkäyttö varsinkin. samaa mieltä paha80:n kanssa että itsekin lähtisin ehkä hakemaan jotain kalliimpaa android-kapulaa jos rahaa vain käytössä. jos käytetty kelpaa niin ässää ja desireä saa jo kohtuu hintaan.

  edit: haitkin näköjään nimenomaan uutta ;)
   

Jaa tämä viestiketju