HTC Vive Tracker ja Deluxe Audio Strap saivat hinnat ja tarkempia tietoja julkaisusta

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216
160212-Vive-VTwo-HMD-Front-700x639.png

HTC Vive.


HTC:n Vive-virtuaalitodellisuuslaitteelle esitellyille lisäosille on kerrottu ensimmäisiä hinta- ja saatavuustietoja. Vive Trackerin myynti sovelluskehittäjille alkaa maaliskuun lopulla ja Vive Deluxe Audio Strapin ennakkomyynti alkaa toukokuun alussa. Molempien suositushinnaksi on tulossa 119,99 euroa.

Vive Tracker on seurantalaite, jonka voi kiinnittää esimerkiksi erilaisiin esineisiin tai vaikkapa pelaajan käsineisiin tai jalkineisiin. Seurantalaitteen avulla järjestelmä saa tietoa näiden todellisten esineiden sijainnista ja asennosta, jolloin esineet voidaan siirtää virtuaaliympäristöön ja käyttäjä näkee niiden sijainnin reaaliaikaisena.

Tracker_1Black16Nov1-700x700.png

HTC Vive Tracker.


Vive Trackerin julkaisu tapahtuu kahdessa vaiheessa. Ensimmäinen vaihe alkaa 27. maaliskuuta, jolloin laitteita aletaan toimittaa kehittäjille, jotka haluavat luoda sisältöä, kuten pelejä tai hyötyohjelmia tai uusia oheislaitteita HTC Vivelle. Laajempi myyntiintulo tapahtuu myöhemmin tänä vuonna, kun kehittäjät ovat ehtineet ideoita ja julkaista käyttökohteita Vive Trackerille.

161128-Vive-DeluxeAudioStrap-Solo-Pers-700x484.jpg

HTC Vive Deluxe Audio Strap.


Vive Deluxe Audio Strap on kuulokkeilla varustettu, säädettävä panta, joka voidaan yhdistää Vive-laseihin. Valmistajan mukaan Deluxe Audio Strap tarjoaa mukavasti päähän sopivan äänentoistojärjestelmän täydentämään VR-laseja. Deluxe Audio Strapin ennakkomyynti alkaa 2. toukokuuta ja toimitukset alkavat kesäkuussa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom