HTC Vive saa suoran kilpailijan – LG ja Valve kehittävät VR-laseja

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22351
Reaktiopisteet
216
htc_vive-700x299.jpg

HTC Vive -lasien kehitykseen osallistunut Valve tekee nyt yhteistyötä LG:n kanssa.


LG ja videopeliyhtiö Valve kehittävät yhteistyönä virtuaalitodellisuuslaseja (VR), jotka hyödyntävät Valven SteamVR -seurantateknologiaa, uutisoi Road to VR -sivusto. LG:n ja Valven lasit olisivat suora kilpailija HTC:n suosituille Vive-laseille, joiden kehitykseen Valve myös osallistui.

Valven 3D-seurantajärjestelmä on maksuton ja avoin alusta, ja LG on HTC:n jälkeen ensimmäinen laitevalmistaja, joka alustaa ryhtyy hyödyntämään. Paljoakaan laseista ei vielä tiedetä, mutta Valve on kertonut, että tulossa on korkeaa tarkkuutta tarjoava, toisen sukupolven VR-kokemus.

LG:n ja Valven laitteen prototyyppiä esitellään tällä viikolla San Franciscossa järjestettävässä videopelikehittäjien GDC-konferenssissa, jossa tarkoituksena on kerätä palautetta pelikehittäjiltä. Laitteen hinnoittelusta ja julkaisuaikataulusta kerrotaan myöhemmin.

Oman seuranta-alustan ja HTC-yhteistyön myötä Valvella on jo kokemusta VR-ratkaisuista, muttei LG:kään ensimmäistä kertaa ole asialla. Viime vuonna G5-puhelimelle esitelty 360 VR -laite ei kuitenkaan saanut suurta suosiota, ja monien mielestä laite tuli markkinoille keskeneräisenä. Tällä kertaa liikkeellä ollaan osaavassa seurassa, ja mobiiliratkaisun sijaan nyt ollaan myös kehittämässä hienostuneempaa työpöytäratkaisua.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom