HTC Vive -puhelin paljastui videolla – HTC:n U-uutuuspuhelimet yrittävät erottua laajalla...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216
Sarjavuotaja Evan Blass on julkaissut Twitterissä kaksi videota, jotka näyttävät esittelevän HTC:n tulevia suunnitelmia.

HTC on järjestämässä alkavalla viikolla torstaina 12. tammikuuta julkistuksen, jossa odotetaan ainakin uuden kookkaan 6 tuuman näytöllä varustetun HTC U Ultran esittelyä. Lisäksi saatetaan nähdä samalla jo myös pienempi 5,2 tuuman HTC U Play.

HTC:n tulevan tilaisuuden ajatus on for U eli sinulle. Blassin paljastaman videon perusteella tämä voi viitata uutuuspuhelinten ulkoasun tavallista suurempaan yksilöllisyyteen. HTC kuvaa videollaan, kuinka ihmiset ovat erilaisia mutta puhelimemme identtisiä. Se kertoo työskentelevänsä erilaisten värien (Chemicals), kankaisten pintojen (Super Fibers) ja erilaisten väriyhdistelmien (Litmus) kanssa.


HTC 2017? pic.twitter.com/ppONWlT5Mr

— Evan Blass (@evleaks) January 8, 2017


Mielenkiintoisesti videon lopulla nähdään kuvissa HTC Vive -puhelin. Vive on HTC:n virtuaalitodellisuuslaite, ja HTC Vive -puhelin voisi kertoa HTC:n suunnitelmista mobiilin virtuaalitodellisuuden osalta: luvassa voisi olla Samsung-puhelinten ja Gear VR:n tapainen yhdistelmä, joskin mitään tietoja HTC Vive -puhelimesta ei ole ennen tätä kuultu.


HTC:n videolla nähty Vive-puhelin.


Toisella Blassin julkaisemalla videolla esitellään jo aiemminkin paljastunutta HTC:n Ocean-konseptia, ja videolla nähtävässä puhelimessa on reunalla puhelimen toiminnoissa hyödynnettävä kosketuspinta.

HTC:n U Ultran koodinimeksi on tiedetty Ocean Note, mutta toistaiseksi ei tiedetä tuleeko se sisältämään uuden kosketuksen tunnistavan reunan.


Remember the HTC Ocean? (https://t.co/q5ghm3vQ8Z) pic.twitter.com/GtpqowETjM

— Evan Blass (@evleaks) January 8, 2017

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom