Mobiili.fi HTC Vive myynnissä nyt myös Suomessa – tästä kaupasta sitä jo saa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  HTC Viven mukana toimitetaan kaksi ohjainta ja kaksi käyttäjän liikkeitä seuraavaa tunnistinta.


  HTC:n yhdessä Valven kanssa kehittämä Vive-virtuaalitodellisuuslaite on nyt myynnissä myös Suomessa.

  Viveä on myyty vive.com-verkkokaupan kautta 24 maassa, ja kaikki ennakkotilaukset on nyt toimitettu Uudet tilaukset käsitellään ja luvataan lähettää 2-3 työpäivän kuluessa, joten saatavuus on kohtuullisen hyvä.

  Täällä Suomessa Viveä myy HTC:n mukaan jo myös Verkkokauppa.com, 979,90 euron hintaan. Sen Helsingin myymälässä ja varastossa Viveä on valmiina myytäväksi ”yli 25 kpl”, eli Verkkokauppa.comin kertoman maksimimäärän mukaisesti. Myös Oulun Verkkokauppa.comissa Viveä on kaksi kappaletta juuri nyt hyllyssä. Verkkokauppa.comin tietojen perusteella Viven myynti on sujunut kohtuuvilkkaasti – artikkelin kirjoitushetkellä näkyvät viisi viimeksi myytyä Viveä oli myyty viimeisen tunnin sisällä.

  Lisäksi HTC Vive löytyy jo Gigantin valikoimista, mutta verkkotilausten toimitukset alkavat vasta 9. heinäkuuta.

  ”Kiinnostus HTC Viveä kohtaan on ollut valtavaa lanseerauksesta lähtien. On mahtavaa kertoa, että Vive on nyt valmis laajamittaiseen julkaisuun. Lopultakin myös kaikki epäilijät voivat kokea itse virtuaalitodellisuuden upeuden”, kertoo Peter Frølund, HTC Viven Euroopan varatoimitusjohtaja. ”Olemme kehittäneet HTC Viven yhteistyössä Steam-pelipalvelun kanssa. Vive eroaa muista virtuaalitodellisuusratkaisuista käyttämällä pelitilana koko huonetta. Pelaaja ei ole sidottu olemaan aloillaan yhdessä paikassa, vaan hän voi liikkua vapaasti omassa virtuaalimaailmassaan. Vivelle on Steamissä jo yli 200 julkaisua ja lisää saapuu koko ajan, joten tarjolla on runsain mitoin virtuaalisia maailmoja ja uskomattomia elämyksiä.”

  Viven käyttö vaatii myös kohtuullisen tehokkaan PC-tietokoneen.

  [​IMG]
  HTC Viven laitteistovaatimukset tietokoneelta Verkkokauppa.comin mukaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju