HTC Ultra nyt saatavilla Suomessa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15359
Reaktiopisteet
103
Kevät on jälleen mobiilialan osalta mielenkiintoista aikaa. Markkinoille on tulossa lukuisia uusia puhelimia, joista yksi on taiwanilaisen HTC:n helmikuussa esittelemä U Ultra. Kyseinen puhelin on nyt saatavilla Suomessa ja esimerkiksi Verkkokauppa.comissa laitteen 64 gigatavun sisäisellä tallennustilalla varustetun version hinta on asettunut 778,90 euroon.

HTC U Ultra edustaa taiwanilaiselle älypuhelinvalmistajalle uutta aikakautta. Puhelimessa on kaksi näyttöä: 5,7 tuuman päänäyttö (2560 x 1440 pikseliä) ja sen oikeassa yläreunassa on kakkosnäyttö, joka on kooltaan 2,05 tuumaa ja tarkkuudeltaan 1040 x 160 pikseliä. Kakkosnäytön ideana on, että se tarjoaa nopean pääsyn käyttäjille tärkeisiin sovelluksiin sekä näyttää saapuneet ilmoitukset viemättä tilaa päänäytöstä.


HTC_U_Ultra_sininen.jpg


Uutuus perustuu Snpadragon 821 -järjestelmäpiiriin, jonka tukena on neljä gigatavua käyttömuistia. Puhelimessa on 12 megapikselin UltraPixel 2 -kamera 1,55μm kokoisilla pikseleillä, laser-tarkennuksella, optisella kuvanvakaimella, f/1.8-aukolla ja 4K-videokuvauksella.

HTC U Ultrassa on Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmä HTC Sense -käyttöliittymällä, jota tukee Google Assistant -opas. Pakettiin kuuluu myös HTC Sense Companion, jota valmistaja mainostaa henkilökohtaisena kumppanina. Se oppii käyttäjästään jatkuvasti uutta ja osaa ehdottaa esimerkiksi miten kannattaa pukeutua töihin sääolosuhteet huomioiden. Puhelin muistuttaa tarvittaessa myös lisävirtalähteen ottamisesta mukaan pitkälle matkalle sekä muun muassa suosittelee ravintoloita.

Uutukaisen muita ominaisuuksia ovat 4G LTE -verkkoa sekä muun muassa seuraavia yhteyksiä: A-GPS, GLONASS, BDS, NFC, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4 & 5 GHz) ja Bluetooth 4.2. U Ultrasta löytyy hybridi SIM-telakka, johon voidaan asettaa joko kaksi SIM-korttia tai yksi SIM-kortti sekä microSD-muistikortti.


HTC, U Ultra -tuotesivu

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom