HTC TyTN2, ei yhteyttä

Keskustelu osiossa 'HTC', aloittaja Jaskax, 5/1/09.

 1. Jaskax

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/12/07
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iphone 4s
  Mikähän mahtaa olla vikana kun kaiserin puhelu- ja tekstiviestipuoli on ruvennut temppuilemaan oikein kunnolla. Oireina mm.
  1.) Kenttien puuttuminen tai huonot kentät paikoissa joissa kentät pitäisi olla ihan jees. (antenni?)
  2.) Vaikka kentät ja 3G- yhteys olisivat täysillä, ei pysty soittamaan/vastaamaan eikä lähettämään viestejä. Soittessa ei lähde hälyttämään, vaan kuuluu semmoinen ärsyttävä ding ding diding!! Puhelimeen ei soittaessa saada yhteyttä. Tekstiviestiä lähettäessä tulee ilmoitus "Text message cannot be sent".
  Nämä ongelmat esiintyvät ainoastaan Helsingin alueella. Liittymänä Telefinland ja luurissa modaamaton käyttis. Joku kirjoitti jollain muulla foorumilla että samankaltaisia ongelmia esiintynyt saunalahden liittymällä Savonlinnan alueella, epäiltiin emolevyvikaa??
   
 2. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  29276
  Tykkäykset:
  7526
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1
  Ihmeellistä että vika on paikkakohtaista jos syypäänä on piirikortti. Takuunalainen laite varmaan kyseessä. Kannattaa sinne huoltoon kiikuttaa.
   
 3. Japo

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  17/1/05
  Viestit:
  212
  Tykkäykset:
  0
  Itselläni oli aikoinaan TYTN:nin kanssa vastaavia ongelmia, ei kylläkään Helsingin alueella, vaan alueesta riippumatta. Radio-Rom:in päivitys auttoi silloin ongelmaan.

  Jos ei päivittämään käyttistä lähde niin suosittelisin hard resettiä noin ensialkuun.
   
 4. Jaskax

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/12/07
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iphone 4s
  Lisäystä edellisiin sen verran että hard resettiä ja kaikkee mahdollista sim-korttien ja akkujen irroitusta on kokeiltu, ei auta. Ja ongelma ilmeni myös kotona mikkelissä, eli se siitä paikkakuntakohtaisuudesta.. Mutta oleellista lienee se, että puhelin toimii täydellisesti kun 3G:n napsaisee pois käytöstä!! Tavallisesti kotosalla on kuuluvuutta 3G:nä aika huonosti, n.1-2 tolppaa, mutta Edgenä täydet tolpat. Voiko ongelma johtua tuosta että ollaan siinä 3G/GSM kuuluvuuden rajamailla ja kone sekoilee sitten siinä vaiheessa. Tätä ei ole kyllä aikaisemmin tapahtunut (n.vuoden vanha laite), eli jotain on kuitenkin vialla.
   
 5. Jaskax

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/12/07
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iphone 4s
  No niin, problem solved eli löytyihän tästä muitakin tapauksia tuosta 3G:n toimimattomuudesta jo vuodelta 2006 (ei tosin HTC), eli liittyy nimenomaan tuon radio-romin versioon. Mulla vika korjaantui kun päivitin winukan 6.0 -> 6.1:een, samalla päivittyi tuo radio.. Nyt pelaa!
   

Jaa tämä viestiketju