HTC Tytn modeemina

Keskustelu osiossa 'HTC', aloittaja Wolfheart, 4/4/07.

 1. Wolfheart

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/12/06
  Viestit:
  22
  Tykkäykset:
  0
  Olen yrittänyt asentaa tytniä modeemiksi kannettavaan koneeseen. Latasin myqtek.fi-sivustolta ajurit, mutta niiden asennus tökkää virheilmoitukseen jossa lukee: "Määritetty sijainti ei sisällä tietoja laitteistostasi." Koneen käyttöjärjestelmänä on win xp. Kokeilin myös toiseen tietokoneeseen, jossa myös xp ja tulos oli sama. Onko muilla ollut tätä ongelmaa ja keksittekö ratkaisua?
   
 2. kieran Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/2/04
  Viestit:
  1402
  Tykkäykset:
  0
  Mulla on sama ongelma, olis kiva käyttää tota läppäriäkin matkoilla surffailuun kun tytinän näyttö on vähän turhan pieni siihen
   
 3. Tege

  Tege Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  14/11/06
  Viestit:
  1005
  Tykkäykset:
  31
  Puhelinmalli:
  Kaikki
  Itse tein näiden ohjeiden mukaan:

  HTC/Qtek-älypuhelimen käyttäminen USB-modeemina

  Windows Mobile 5.0 -laitteet, Windows XP.

  1. Lataa USB-modeemikäytössä tarvittava ajuri ja ohjelma. Zip-paketti sisältää ajurin (USBMDM.INF) ja ohjelma, jolla yhteys avataan (USBModem_Dialer.exe). Pura ohjelmat haluamaasi kansioon.

  2. Käynnistä HTC/Qtek-laitteen ActiveSync, valitse Menu -> Connections... ja poista rasti ruudusta Synchronice all PCs using this connection: ('USB). Huolehdi, että HTC:ta/Qtekiä ei ole kytketty USB-kaapelilla PC-tietokoneeseen.

  3. Käynnistä Qtekin ohjelma Wireless Modem, valitse Connetion Type: USB ja paina Start. Kytke HTC/Qtek USB-kaapelilla PC-tietokoneeseen.

  4. Ensimmäistä kertaa käynnistettäessä PC tunnistaa Modeemin uutena laitteena. Kun PC haluaa asentaa uuden laitteen ajurin, valitse ajurin asentaminen luettelosta tai määritetystä sijainnista. Seuraavassa ruudussa valitse ylempi vaihtoehto, sekä selaa Sisällytä tämä kohde etsintään -kohtaan hakemisto, johon tallensit ajurin. Seuraavaksi ajuri asentuu.

  5. Käynnistä mukana tullut USB Modem Dialer -ohjelma. Voit jättää User Namen ja passwordin tyhjäksi. APN on operaatorikohtainen. (Saunalahti: internet.saunalahti, muilla operaattoreilla internet) Voit asettaa APN:n valmiiksi myös Wireless Modem -ohjelmistossa.

  6. Kun haluat lopettaa yhteyden, valitse HTC:n/Qtekin Wireless Modem -ohjelmistosta Stop. On suositeltavaa, että laite soft-resetoidaan yhteyden katkaisemisen jälkeen.


  CP HTC TyTN sivuilta.

  Noilla tein ja hyvin pelittää. Osoitin vain kansion missä ajurit ja tadaa toimi. Käyttiksenä Win Xp Pro + SP2 ENG
   
 4. kieran Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/2/04
  Viestit:
  1402
  Tykkäykset:
  0
  Kiitoksia ohjeista, nyt toimii vallan mainiosti :)
   
 5. Wolfheart

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/12/06
  Viestit:
  22
  Tykkäykset:
  0
  Ei vaan onnistu.

  Pääsen asennuksessa tähän neloskohtaan, sitten tulee virheilmoitus jossa lukee: "Määrittetty sijainti ei sisällä tietoja laitteistostasi.". Latasin ajurin myqtek.fi sivulta(ubmdm.inf). Olen kokeillut nyt kolmessa eri koneessa ja sama ongelma on ollut kaikissa. Lähetin HTC:llekin kyselyn aiheesta, mutta ei ole tullut vielä vastausta.
   
 6. Wolfheart

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/12/06
  Viestit:
  22
  Tykkäykset:
  0
  heh

  No nyt toimii! Olisi pitänyt tajuta kokeilla softresettiä aikaisemmin :)
   
 7. Jokke

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  50
  Tykkäykset:
  0
  JOs Tytn toimii kuten P3600, voi puhelinta käyttää bluetooth network access pointina. Tällöin vain pitää puhelimessa ensin käynnistää Internet Sharing, valita yhteystapa (bluetooth PAN) ja kytkeytyä tietokoneella tähän network-profiililla (ei siis dialup-profiililla).
   
 8. Pasteur

  Pasteur

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/5/07
  Viestit:
  498
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Xperia Z
  Voisko tuosta bluetooth modeemiksi kytkemisestä, joku laittaa vielä vastaavat tarkat ohjeet kuin usb:stä? Ei ole itsellä ottanut onnistuakseen...
   
 9. Pasteur

  Pasteur

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/5/07
  Viestit:
  498
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Xperia Z
  Vastaan itselleni, jos vaikka joku tarvitsee apua samaan ongelmaan.

  ACU 3.3 ROM päivitys pelastaa tilanteen. Sen mukana ohjelma valikkoon tulee "internet sharing", josta hoituu kahdella klikkauksella koko homma joko usb tai bt puolta käyttäen. Sit vaan koneelta esim bt:n tapauksessa "käynnistä" -> "yhdistä" -> "bluetooth-verkkoyhteys".

  EDIT: http://www.myqtek.com/finland/myqtek.aspx on siis paikka josta saa uusimmat päivitykset! (joku jo kyseli)
   

Jaa tämä viestiketju