HTC tytn, kuinka luotettava?

Keskustelu osiossa 'HTC', aloittaja retromusaa, 12/6/09.

 1. retromusaa

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/9/07
  Viestit:
  107
  Tykkäykset:
  0
  Eli olen ostamassa kyseistä laitetta, ja kysyn ennen ostamista, että kuinka luotettava ko laite on? Sillä luin nuista sen ongelmista(esim. kosketusnäyttö ei toimi, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=321163) mutta toimiiko ko. laite peruskäytössä ilman mitään sen suurempia ongelmia?
   
 2. fmatic

  fmatic Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/8/03
  Viestit:
  145
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z1 Compact
  Itsellä ollut tuo parisen vuotta...vuoden verran ykköslaitteena ja toisen vuoden kakkospuhelimena, eikä mulla ole juurikaan ollut ongelmia aparaatin kanssa. Puhelut kulkee ja viestit lentää, joten ei voi valittaa. Näytön kanssa ei mitään ongelmaa ole ilmennyt ainakaan omassa yksilössäni.

  Mulla tuosta hajosi muistikortin lukitusmekanismi, mutta siihenkin kehkeilin näppäränä jätkänä "ratkaisun" kietaisemalla hieman teippiä muistikortin ympärille ja johan pysyy tukevasti kortti paikallaan :p

  Muuten kyllä varsin jykevää tekoa, eikä mitään suurempaa pysyvää vauriota ole tullut vaikka tuo on pudonnut kerran jos toisenkin lattialle ja asfalttiin :) Vähemmän mulla TyTiNän kanssa on ongelmia ollut kuin vaikkapa Diamondin.
   
 3. Tenho2

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/10/07
  Viestit:
  58
  Tykkäykset:
  0
  Tytn!

  En itse ainakaan sitä luokittelisi mailman luotettavimmaksi luuriksi, mutta onhan kaikissa puhelimissa aina omat ongelmansa.
  Itsellä on kanssa kohta ollut kaksi vuotta käytössä Titaani ja hyvin on pärjätty.
  Kerran kävi huollossa kun stylus ei pysynyt paikoillaan ja jotain muuta pientä ongelmaa oli softa puolella. Mutta meikäläinen on ainakin tyytyväinen että tuli kyseinen kapistus hankittua aikoinaan.
   
 4. hukassa

  hukassa Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/3/06
  Viestit:
  168
  Tykkäykset:
  5
  Puhelinmalli:
  Huawei P9, Huawei Media Pad M3
  2,5 vuotta ollut kovassa käytössä ja hyvin toimii. Ei mitään valittamista.
   

Jaa tämä viestiketju