HTC TyTn II - "näppislukko" soiton aikana??

Keskustelu osiossa 'HTC', aloittaja Bukefalos, 23/5/08.

 1. Bukefalos

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/5/08
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Please, auttakaahan viisaammat:

  tuli hankittua tuollainen TyTn II, ja vempainhan on varsin hieno kunhan vain oppisi käyttämään...
  Törmäsin hassuun ongelmaan eli kosketusnäytön "lukitsemiseen". Näyttöhän pimenee kun painaa virtakatkaisinta, ja lisäksi löysin vielä 'Device lock' -systeemin, joten taskussa puhelin ei varmaankaan ala elää omaa elämäänsä. Mutta kun luuriin tulee puhelu, näyttö herää henkiin ja kun sitten puhelua puhuu luuri korvalla, tapahtuu kosketusnäytön kanssa kaikkea kummaa, korva vissiin hipaisee näyttöä ja saa aikaiseksi milloin mitäkin. Tästä tietysti selviää kun puheluun vastaamisen jälkeen muistaa aina painaa sitä virtanäppäinta ja pimentää näytön ennen kuin alkaa puhua. On kuitenkin hiukan hankalaa. Ja vielä hankalampaa on se, jos luuriin tulee toinen puhelu tai tekstari sen ekan puhelun aikana, sillä silloin näyttö herää taas henkiin ja pimentäminen on entistä vaikeampaa puhelun aikana...

  Kai tähän täytyy joku helpompikin keino olla, vai mitä...???

  Kiitos avusta!
   
 2. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Niimpä niin... huvittava toisaalta lukea nyt näistä jutuista mitä kokoajan lisääntyvässä määrin on. Puolivalmiit tuotteet testaamatta liikenteeseen, kun ei ole kauheaa painoarvoa tehdä toimivia. Nopeasti, mahdollisimman pienellä rahalla ja riittävän myyvää... ja sitten on elettävä vaan niiden vikojen tai ominaisuuksien kanssa. 15min pitäs saada edes kokeilla ja käyttää tuotetta, jotta ostopäätös olisi oikean suuntainen. Ennen oli mahdollisuus ottaa kaupasta puhelin ja päivän mittaan kokeilla ja ostella jos siltä tuntuu. Nykykilpailu on tilanteen tehnyt mahdottomaksi ja yhä enemmän on tyytymättömiä asiakkaita.

  Toisaalta en väitä etteikö tuohon maitsemaasi ongelmaan olisi ratkaisua. En ole tutkinut aihetta, vastasin lähinnä yleisesti tuotteista.
   
 3. slaaksoh

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/11/02
  Viestit:
  122
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Galaxy S4 ja Galaxy S2 plus
  Vastaa puheluun ja paina virtanappia.
   
 4. Bukefalos

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/5/08
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Olet ihan oikeassa J.J-75. Eipä näitä nykyään tule juuri kokeiltua ennen ostopäätöstä, joten kaikista (hankalistakaan) ominaisuuksista ei ole mitään tietoa ennen kuin omistaa kyseisen laitteen. Ei sen puoleen, kyllä tuo TyTn on mielestäni sen verran monipuolinen laite ominaisuuksiltaan, että ainakaan vielä en ole ostopäätöstä katunut, vaikka joitain hankaluuksiakin on...

  slaaksoh: Noin juuri teen, mutta koen sen aika hankalaksi. Ja vielö hankalammaksi silloin kun puhuu puhelua (näyttö pimeänä) ja luuriin tulee vaikka tekstari, jolloin näyttö herää henkiin. Silloin on puhelun aikana painettava virtanäppäintä ja vielä vilkaisemalla varmistettava, että näyttö varmasti on pimeä. Se tosiaan on aika hankalaa, ja uskon että jokin helpompikin keino on olemassa (kunhan vaan löytäisin sen!)
   
 5. Mosquito

  Mosquito Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/10/07
  Viestit:
  884
  Tykkäykset:
  13
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy GT-I9300
  Hanki xda:sta ohjelma kaiser tweak. Fast sleep päälle niin pitäisi näytöstä virtojen hävitä kun puhut puhelua.
   

Jaa tämä viestiketju