• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

HTC Touch Diamond 2

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
2.2.2010
Viestit
2
Reaktiopisteet
0
M: HTC Touch Diamond 2

Takuu: Jäljellä 18 kuukautta
Kuitti: On
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Melkein uutta vastaava
Vaihto: Ei

Laturi irrotettavalla päällä
Lataus/datakaapeli
Kuulokkeet (käyttämättöminä pussissaan)
Nappikuulokkeiden pehmusteet
Varastylus
Alkuperäinen suojakalvo näytölle
Smart Accessories -lehtinen
Warranty Statement -lehtinen
HTC Touch Diamond 2 Navigation Disc
HTC Touch Diamond 2 Getting Started
Quick Start Guide
CoPilot Live -lehtinen
HTC Care -lehtinen

----

Näyttö ja etukuori ovat täysin naarmuttomia ja virheettömiä. Takakuoressa hiuksenhienoja käytön aiheuttamia hiusnaarmuja, muuten täysin kunnoltaan uutta vastaava. Erittäin hyvin pidetty yksilö.

Hintapyyntö: 350€
Sijainti: Jyväskylä
Toimitustavat: Postiennakko/nouto/postipaketti

Myyjän nimi: Tuure Kinnunen
Myyjän sähköposti: tuure.j.kinnunen at jyu.fi
Myyjän puhelinnumero: +358 * 40720 *5110
 

Liitteet

 • yleis1z.jpg
  yleis1z.jpg
  121.8 KB · Katsottu: 55
 • yleis2z.jpg
  yleis2z.jpg
  142.5 KB · Katsottu: 44
 • edestäZz.jpg
  edestäZz.jpg
  109.5 KB · Katsottu: 61
 • takaaZz.jpg
  takaaZz.jpg
  116.7 KB · Katsottu: 53
Top Bottom