HTC Touch Cruise, HTC TyTN II vai LG KU990?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Wlofer, 7/5/08.

 1. Wlofer

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/5/08
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Huomenta päivää vaan kaikille.
  Tässä on tullut nyt muutama päivä etsityä tietoa ja lueskeltua näistä puhelimista, mutta kunnon vertailua en oikein ole mistään löytänyt. Ilmeisesti kaikki ovat kuitenkin ihan hyvin toimivia.

  Eli ihan kiinnostaisi tietää kokemuksia näiden puhelimien käytöstä ja mahdollisesti jos jollakin on kokemusta useammastakin kuin yhdestä puhelimesta jotta voisi hieman vertailua heittää olisin erittäin iloinen, mutta ihan käyttökokemuksia lueskelen myös mielelläni ^^

  Ja sitten varmaan siihen, että miksi nämä puhelimet ovat valittavana. Noh, kaikissa on kosketusnäyttö ja se kiinnostaa kovasti. Vanha kytkykin loppuu tässä ja olisi aika vaihtaa tuosta N70 uuteen puhelimeen.

  HTC TyTN II on WM -pohjainen mikä mahdollistaa aika monipuoliset ohjelmat ja puhelimesta saa aika hyvin oman näköisen ja siinä on näppäimistö. Touch Cruise on oikeastaan ihan sama puhelin, mutta ilman näppäimistö ja FM-radiolla. LG:tä nyt voisi verrata hieman tuohon Touch Cruiseen... vai voiko?, mutta siinä on loistava kamera ja video kuvaus. HTC:t taas on monipuolisempia.

  Eli kysymyksiä sitten. Tarvitseeko tuota TyTN II näppäimistöä kuinka paljon ja onko se kuinka hyvä käytössä? Entäs tuossa Touch Cruisessa ja LG:ssä, tuleeko niiden kosketusnäytön kautta käytettävällä näppäimistöllä toimeen ja kuinka helposti sitä käyttää tälläinen hieman ehkä isompi sorminen jantteri?

  Itse kaipaan puhelimelta lähinnä monipuolisuutta ja käytettävyyttä sekä internetin käyttö. Musiikki ominaisuuksilla ei ole mitään väliä kun on toinen laite sitä virkaa hoitamassa (ja aivan loistava siinä onkin). Kamera on ihan hyvä olla, molemmat ovat kuitenkin parannus tuohon N70 2mpx kameraan. TyTN II on noista kallein vaikkakin euron hinta ero on saunalahden kytkyssä tuohon Touch Cruiseen. LG on halvin.

  Että sellaista. Apuja otetaan vastaan ja käyttökokemuksia. Ja jos on lisä kysymyksiä niin antaa tulla vaan. Huh... Tulipas tästä pitkä viesti.
   
 2. Mr.Tyson Vieras

  0   0   0

 3. Wlofer

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/5/08
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  jeps. Ihan hyvä linkki, mutta käyttäjien kokemuksia kuuntelisin mielellään. Mitä enemmän luen tuosta LG:stä niin sitä vähemmän sitä kiinnostaa hommata. Eli valinta olisi nyt noiden HTC puhelinten välillä.

  Ja siinä se kysymys kuuluukin, että kuinka kätevä on käyttää näppistä TyTN II ja minkälainen kirjoitettava on Touch Cruise?
   
 4. Mr.Tyson Vieras

  0   0   0

  Touch Cruisessa kyllä yhdellä kädellä käyttö on niin paljon helpompaa ku tytnissä.. Ainakin ite jouduin tytinässä kynää kaivelemaan todella usein esille verrattuna cruiseen. Ja onhan cruise toki kevyempi ja vielä sirompi.
   
 5. Wlofer

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/5/08
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Noh niin, puhelin on päätetty ja se on TyTN II.
  Pääsin kokeilemaan kaverin puhelinta ja ihan mukavan jämäkän ja painavan oloinen oli kädessä. Yhden käden käyttökin onnistui ja siihen on saatavissa sitäkin puolta helpottavia ohjelmia tuolta xda foorumien kautta. Ja siihen saa vielä sen TouchFlow ja Cube homman mikä on tuossa Touch Cruisessa.

  Että näin ja kiitosta näistä vähistäkin kommenteista ^^
   

Jaa tämä viestiketju