HTC Sensation - Mykkä

Keskustelu osiossa 'HTC', aloittaja stube, 9/8/11.

 1. stube

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/3/10
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  En tiedä onko muilla vielä ongelmatilanteista kokemusta Sensationin kanssa. Oma puhelimeni päätti sanoa sopimuksen irti 3pv käytön jälkeen. Ensimmäisenä päivänä ongelmia oli kameran kanssa, otettaessa kuvaa puhelin sammui, tämän jälkeen käynnistin puhelimen uudelleen jolloin kamera alkoi toimia. Seuraavana päivänä kameraan ilmestyi vihreitä pystypalkkeja ruudun täydeltä, palkit eivät poistuneet sammuttamalla, vaan puhelimesta piti ottaa akku pois.

  Kolmas päivä oli tuomionpäivä puhelimelle, puhelin kuumeni kovasti verkkosivua selatessa, tämän jälkeen puhelin sammui ja meni mykäksi. Ei auttanut akun poisotto, hard bootti, ei mikään. Edes latausvalo ei syttynyt puhelimeen laturia kytkettäessä (kokeiltu myös toisella laturilla). Kokeiltiin ladata toisella laturilla ja testattiin akkua, ei vaikutusta.

  Puhelin jätetty eilen SCFhuoltoon Helsinkiin, josta se toimitettiin Saloon. Saas nähdä kauan huollossa menee, täytyy kyllä sanoa, että hilppaisen *tuttaa. Nyt innolla odotetaan kuinka huolto puhelimen osalta toimii..

  Onko muilla vastaavia, päräyttäviä, kokemuksia ko. puhelimen parissa :)?
   
 2. Link

  Link Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  8   0   0

  Liittynyt:
  24/4/10
  Viestit:
  3263
  Tykkäykset:
  912
  Puhelinmalli:
  Puhelin
 3. Stumbelos Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  37   0   0

  Liittynyt:
  8/11/10
  Viestit:
  783
  Tykkäykset:
  42
  Puhelinmalli:
  iPhone 6+
  Ja jos on 3 päivää vanha niin myyjäliike vaihtaa DOA-vaihtona uuteen, ei sitä tarvitse minnekkään huoltoon lähetellä..
   
 4. stube

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/3/10
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Emolevyhän se puhelimesta oli poksahtanut, nyt on uusi emolevy sekä imei. Täytyy sanoa, että Scfhuolto toimi loistavasti. Puhelin viety maanantai aamupäivästä Vallilan pisteeseen, josta se lähetettiin Saloon. Keskiviikkona oli jo statuksena korjaus valmis. Torstai aamusta tuli viesti, että puhelin noudettavissa. Taas toimii ja kukkuu, tuntuu, että akku kestää nyt kauemmin, kun aikaisemmin. Tänään aktiivista käyttöä, otettu laturista aamulla, vielä puolet jäljellä akusta.
   
 5. dispco

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/10/06
  Viestit:
  51
  Tykkäykset:
  0
  Komppaan tätä. Ei koskaan toiminut nokiahuolto samalla ripeydellä. Itsellä oli keväällä Desiressä samat ongelmat ja emo siitäkin vaihdettiin.. Nyt Sensation ollut matkassa jo niin kauan kuin sitä on saanut ja desire siirtynyt perheessä toiselle ja toimii mainiosti.
   

Jaa tämä viestiketju