HTC puhelimilla kirjoittaminen, muita mielipiteitä.

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Limelle, 19/10/07.

 1. Limelle

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/10/07
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Niin, miten onnistuus esim HTC P3600 puhelimella kirjoittaminen. Onko kosketusnäyttö/kynä systeemi, vai näppäimistö vai mikä on systeemi.
  Mitä mieltä muuten olette kyseisestä puhelimesta; kirjoittaminen ominaisuudet yms. Onko HTC muuten varteenotettava vaihtoehto.
   
 2. Limelle

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/10/07
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Ja miten koko käytännössä. Tuntuuko taskussa tiiliskivi vai matkapuhelin, mahtuuko hyvin normi farkkujen taskuun.
   
 3. Tonidali

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  2/10/06
  Viestit:
  284
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  WP
  Itselläni on HTC TyTN. Koko, miten sen nyt ottaa ja miten siihen suhtautuu. Kyllä se taskuun mahtuu, mutta pullottaa jos vähänkin pillimmät housut jalassa. Verrattuna E50 tai edesmenneeseen E61i niin onhan paksuutta rutkasti enemmän. Kirjottaminen luonnistuu tytinässä aikanakin helposti, kun löytyy QWERTY-näppis liukukannen alta ja ääkkösetkin mukavasti kahden napin takana. Jos meinaa virtuaalinäppiksellä näytöltä kirjottaa niin ainakin itse oon ihan käytännöllisyyden vuoksi valinnut kahdesta koko luokasta sen isomman virtuaalinäppiksen, jotta kirjaimiin osuu. Eli ei siinä pitkiä juttuja jaksa alkaa torisemaan jos ei konkreettista näppäimistöä ole käytössä. Mutta tietenkin asia on makukysymys. Lyhyet viestit kirjoitan virtuaalilla ja sitten pidemmät lärpätykset menee ihan kunnon näppiksellä.

  Ja ylipäätään onko HTC varteenotettava vaihtoehto niin voisin sanoa, että todellakin on. Tekee ehdottomasti sellaisia puhelimia kuin niiden kuuluu olla. Tietenkin Windows mobile on suuri tekijä, mutta kyllä luurissakin pitää "suorituskykyä" olla, ja näissä sitä on. Muutamat mallit saattavat näyttää hieman insinöörin suunnittelemilta, mutta ainakin itselläni kännykkä on tullut kunnon käyttöön, ei niinkään kalun ihailuun ;) Tosin onhan uusissa malleissa selvästi ainakin muotoon yritetty panostaa. Suosittelen ehdottomasti lähempää tutustumista.
   
 4. Juniper Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  28/7/07
  Viestit:
  713
  Tykkäykset:
  2
  P3600stä löytyy virtuaaliqwerty vakiona. Lisäksi on käsialatunnistussyöttö jota kuitenkaan ei voi pitää kovin nopeana kirjoitustapana. Puhelin muistaa kaikki kirjoittamasi sanat joten parin kk päästä kirjoittelu on jo nopeampaa ehdottelun takia.

  Puhelimeen saa ladattua mm TenGon nopeuttavan keyboardin sekä pari muuta kokoruudun qwertyä joita teoriassa voi tökkiä paremmin myös sormella. Kosketus perustuu pistemäiseen kosketukseen joten puhutaan käytännössä styluksella tai kynnellä naputtelusta.

  TenGon vanhemmassa versiossa on myös suomisanakirja valmiina.

  P3600sen virtuaaliqwerty on paljon nopeampi kuin "perinteinen" puhelinnäppäinlayoutti mutta häviää mm. Tytnissä ja E61ssä olevalle aidolle qwertylle selkeästi.
   

Jaa tämä viestiketju