HTC-pomo: U Ultra ei jää tämän vuoden huippumalliksi – tulossa Snapdragon 835 -puhelin

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216
htc_u_ultra_blue-1-700x495.png

HTC U Ultra.


HTC julkaisi kaksi viikkoa sitten uuden U Ultra -mallin, joka käyttää Qualcommin Snapdragon 821 -järjestelmäpiiriä. Kyseisen piirin voi sanoa olevan Qualcommin tämän hetken tehokkain, sillä vaikka uudempi 835 on jo esitelty, on se niin tuore tapaus, ettei se olisi U Ultraan voinut ehtiäkään. HTC:n mukaan yhtiöltä voidaan kuitenkin vielä tänä vuonna odottaa puhelinmallia, josta tehokkaampi Snapdragon 835 löytyy.

HTC:n älypuhelimista ja verkottuneista laitteista vastaava johtaja Chialin Chang kertoi Tbreak-julkaisulle, että yhtiö on hylännyt aikeet tuoda myyntiin yhdessä Under Armourin kanssa kehitetyn Android-kellon. Samassa yhteydessä Chang puhui myös huippuluokan älypuhelimista.

Changin mukaan HTC on aina eturintamassa, kun uusia, tehokkaita järjestelmäpiirejä esitellään. Hänen mukaansa ihmiset ovat ihmetelleet U Ultran esittelyn aikataulua, mutta aikataulu päätettiin jo yhdeksän kuukautta sitten, ja että Snapdragon 821 on tämän hetken tehokkain tarjolla oleva suoritin. Kun seuraava huippuluokan suoritin saapuu, HTC aikoo olla ensimmäisten joukossa sitä käyttämässä.

Changin mukaan HTC ennättää nykyisellä 821-piirillä hetken aikaa johtamaan kenttää siihen asti, että uusi suoritinmalli saapuu, mutta hänen mukaansa sen aika ei ole vielä, eikä edes helmi–maaliskuun vaihteessa järjestettävän MWC-tapahtuman yhteydessä, sen enempää heillä kuin muillakaan valmistajilla. ”Kun uusi suoritin saapuu, HTC esittelee uuden lippulaivan”, Chang kertoo.

Chang ei suoraan mainitse Snapdragon 835 -piiriä, mutta selvästi kuitenkin tarkoittaa sitä. 835-piiriä on aiemmin povattu moniin kevään huippupuhelimiin, mutta tuoreen raportin mukaan Samsung olisi nappaamassa tuleviin Galaxy S8 -puhelimiinsa kaikki valmistuvat Snapdragon 835 -piirit huhtikuun loppuun asti. Changin puheet vahvistavat tätä käsitystä, ja esimerkiksi LG joutuu näillä näkymin tyytymään vanhempaan Snapdragon 821 -piiriin tulevassa G6-puhelimessaan.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom