HTC P3600 vs Asus p535 käyttökokemuksia

Keskustelu osiossa 'HTC', aloittaja Mouse, 27/2/08.

 1. Mouse

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/2/08
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Eli olisin kiinostunnut noista luureista ja ei osaa valita, 3600 kokemuksia ei oikeen netistä löydy, kuin myös tosta 535:sta. Olisko ketään mukavaa ihmistä ketkä voisi äkkiä kuvailla kyseisiä laitteita, siis mitä hyvää/huonoa niissä olisi.

  Kuin myös: onko näppiksen puuttuminen iso miinus? Tekstaria jos joutuu kynällä kirjottelemaan esim.
  Kiitän.

  Edit: Näyttäis olevan p3300:ssa tom tom6:nen mukana, ja noissa ei.. eli toi 3300 ois yksi vaihtoehto kans...
   
 2. gulassi

  gulassi

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/8/03
  Viestit:
  42
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  HTC Sensation, Jolla
  Itselläni on tuo P3600 käytössä ja pari huomiota olen tehnyt. Softaksi olen vaihtanut xda-developersista cooked rommin WM6.1 versiolla.

  GPS toimii hyvin, välillä jopa bunkkerimaisessa kerrostalossa saa parista satelliitistä kiinni. Akkukeston soisi olla pitempi. Nyt akku loppuu 3g-alueella päivässä ja 2g alueella parissa päivässä. Prosessorin teho riittää melkein kaikkeen ja muistia piisaa isompiinkin softiin. 2GB SD-kortin kanssa tallennustilaakin on riittävästi. Näppiksen puuttuminen on ehkä aluksi outoa mutta äkkiä siihen tottuu. Yhdenkäden käyttö on kyllä melkein mahdotonta. Jälkikäteen pystyy asentamaan näppissoftan jolla onnistuu jopa sormilla kirjoittaminen.
  Mallin tyyppivika vaivaa eli kuoren metalliosista maali irtoaa pikkuhiljaa, pitäisi varmaan laittaa takuuseen.

  Jos haluat tarkempaa tietoa tuosta kapulasta niin laita kyssäriä.
   
 3. Mouse

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/2/08
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Okke

  Kiitti, itse ajattelin pudottaa kellotaajuutta puoleen, ja käyttää siinä 4-8gt muisti, silloin se sopii melkein mp3 soittimeksi. Netistä näyttää löytyvän 2100 tai 2200 mah akkuja tohon vekottimeen. Joskus toki tuo gps saattaa tulla käytetyksi ellei reittiä löydä. Tietäis viellä minkä tuntuinen tuo asus on, muutamasa kommentissa siinä olisi muka epävakaa softa. Mutta siinä on sentään oikea kuulokeliitäntä ja parempi äänen laatu.
   
 4. K@rtsa Vieras

  0   0   0

 5. Mouse

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/2/08
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Kiitti mutta kaikki mahdolliset rewiewt on jo luettu, ja yritän hakea henkilökohtaista kokemusta. Nuo puoliski kaupalliset arvostelut lainapuhelimesta jota on räplätty 10 minuutin ajan eivät anna tarpeeksi hyvää kuvaa laitteesta.

  Esim tosta asuksesta ei oikeen löydy mitään.
   

Jaa tämä viestiketju