Mobiili.fi HTC päivitti lippulaivapuhelimensa paremmalla kameralla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2148
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  HTC One M9+ Supreme Camera


  HTC on tänään esitellyt parikin uutta puhelinmallia. Käytännössä uudistukset ovat kuitenkin pieniä. ”Supreme Camera” on HTC:n metallirunkoisen lippulaivamalli One M9+:n paremmalla kameralla varustettu erikoisversio, kun taas Butterfly 3 on lähinnä vain nimensä osalta uudistettu versio yhtiön muovirunkoisten puhelimien huippumallista, J Butterflysta.

  HTC esitteli huippumalli One M9+:n jo viime keväänä, mutta nyt laitteesta esiteltiin Supreme Camera -versio, jossa takakamera on uusittu. Muuten malli on ennallaan, 5,2-tuumaista näyttöä, MediaTekin Helio X10 -suoritinta ja sormenjälkitunnistinta myöden. Takakamera on nyt varustettu 21 megapikselin kennolla ja optisella kuvanvakaimella. Kun perusmallin One M9+:ssa käytettiin kaksoiskameraa, jossa pääkameran rinnalla apukamera luki etäisyyksiä kuvattaviin kohteisiin, uudessa Supreme Camera -mallissa tuon lisälinssin takaa löytyy kameran lasertarkennusjärjestelmä.

  [​IMG]
  HTC J Butterfly on Japanin ulkopuolella nimeltään Butterfly 3.


  Toinen tämän päivän uutuus on HTC Butterfly 3, joka on muovirunkoinen ja varustettu 5,2-tuumaisella näytöllä sekä Snapdragon 810 -suorittimella. Kyseessä on käytännössä sama malli, joka julkaistiin toukokuussa Japanissa nimellä J Butterfly, mutta nyt uuden nimen myötä laite julkaistaan myös Japanin ulkopuolella. Vielä on kuitenkin epäselvää, kuinka laajoille markkinoille tämä muovirunkoisten puhelimien lippulaiva julkaistaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju