1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

HTC ONE päivitys ongelmia

Keskustelu osiossa 'HTC', aloittaja rockers, 26/10/13.

  1. rockers

    Palaute - 100%
    1   0   0

    Liittynyt:
    10/4/12
    Viestit:
    28
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    HTC ONE
    Moikka , ajattelin laittaa tälläisen ketjun pystyyn koska en löytänyt vastauksia mistään. Minkälaisia ongelmia on tullut 4.3 päivityksen jälkeen puhelimeen ja onko löytynyt ratkaisuja.

    Itsellä lakkasi pelaamasta ilmoitusvalo kokonaan. Ainoastaan lataus valo toimii. Minkäänlaista valoa ei tule vaikka on rastttanut kaikki kohdat asetuksista. On tehty asennuksen factory resetti ja ei mitään apua. Oltu chat yhteydessä HTC,lle ei mitään järkevää vastausta sieltä. Onko muilla samaa ongelmaa tai muta ongelmia?? Pistetään ratkaisuja tänne niin saadaan laitteet toimimaan.
     
  2. Tune Vieras

    0   0   0

    Ei ole mitään ongelmia
     
  3. Noppi's

    Noppi's Ei mainoksia!!

    Palaute - 100%
    158   0   0

    Liittynyt:
    26/6/11
    Viestit:
    8222
    Tykkäykset:
    4611
    Puhelinmalli:
    Puhelimia
    Eini
     
  4. Deksa

    0   0   0

    Liittynyt:
    21/3/13
    Viestit:
    41
    Tykkäykset:
    3
    Puhelinmalli:
    OPO
    Eikä täällä
     
  5. gike Tunnettu jäsen

    Palaute - 100%
    15   0   0

    Liittynyt:
    29/12/02
    Viestit:
    440
    Tykkäykset:
    47
    Puhelinmalli:
    ip7+
    Led lakkasi ilmoittamasta posteista sun muista, ainoastaan latausvalo toimii.
     
  6. rockers

    Palaute - 100%
    1   0   0

    Liittynyt:
    10/4/12
    Viestit:
    28
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    HTC ONE
    Sain itselle toimimaan seuraavalla nexuksen ohjeella: tehdas asetuksien palautus- käyttöön otto uutena laiteena- sen jälkee ruksit pois hälytyksistä - ja normaali resetti- ja ruksit takas päälle mille haluat hälytyksen. Itsellä on ainakin toiminut koko päivän ilman mitään ongelmaa. Eli minulle auttoi toi ainut vaa oli kova asennus rumba. Minulla oli varmaan joku ohjelma mikä sotli päivityksen jälkee ton ledi homman vaikee sanoa. mut nyt rokkaa
     
  7. arves Tunnettu jäsen

    Palaute - 100%
    5   0   0

    Liittynyt:
    27/7/02
    Viestit:
    836
    Tykkäykset:
    10
    Päivitys meni ok ja ledi vilkkuu mutta veikö toi pentele pois näppäimistövalinnasta sen puhelin-tyylin - nyt ei voi valita kuin qwerty - ei perhana!
     
  8. tedik

    0   0   0

    Liittynyt:
    10/12/03
    Viestit:
    33
    Tykkäykset:
    0
    Asensin 4.3:n ja nyt näyttöön on alkanut vilahtaa aika-ajoin seuraava ilmoitus (yläpalkissa ensin kolmio huutomerkillä), joka haluaisi linkittää ison määrän ohjelmia jotenkin minun Google-tiliini:

    ------------

    Permission request
    x.x@gmail.com (jossa x.x paikalla oikea gmail-tilini)

    These apps want access to your Google account from now on:

    - com.kikin.settings
    - HTC Car Gps
    - ... liuta muita ohjelmia

    ------------

    Olen hiukan ymmälläni, eli tuohon voi vastata No thanks (jolloin ilmestyy kai määräajoin uudelleen) tai Allow access (uskaltaako?).

    Mitä te muut olette tuon kanssa tehneet?
     
  9. jounipit Tunnettu jäsen

    Palaute - 100%
    1   0   0

    Liittynyt:
    19/1/03
    Viestit:
    84
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Huawei Mate 9
    Minulla ei löydä 4.3 päivitystä, sanoo vaan että päivityksiä ei ole saatavilla??
    Puhelin ostettu verkkokauppa.comista, ja siinä ei ollut suomen kieltä, mistähän nuo puhelimet ovat tulleet.
     
  10. savasana

    0   0   0

    Liittynyt:
    28/7/11
    Viestit:
    20
    Tykkäykset:
    0
    Päivityksen jälkeen osa gallerian ja kalenterin valinnoista lakkasi toimimasta. Esim. galleriasta kuvan jaa-nappi ei toimi (valintaruutu vain välähtää sekunnin sadaosan). Mikään kalenterin pikavalinnoista ei toimi. Tehdasasetukset on palautettu päivityksen jälkeen. Onko muilla samaa oiretta?
     
  11. Deksa

    0   0   0

    Liittynyt:
    21/3/13
    Viestit:
    41
    Tykkäykset:
    3
    Puhelinmalli:
    OPO
    Jahas, nyt mullakin alko tekemään tuota samaa, aikaisemmin toimi. Eli gallerian ne ylänapit oikealta ei toimi mikään. Jos vaikka haluaa poistaa monta kuvaa kerrallaan. Ei edes välähdä.
     
  12. arves Tunnettu jäsen

    Palaute - 100%
    5   0   0

    Liittynyt:
    27/7/02
    Viestit:
    836
    Tykkäykset:
    10
    Bluetooth pätkii
     
  13. tedik

    0   0   0

    Liittynyt:
    10/12/03
    Viestit:
    33
    Tykkäykset:
    0
    Itse itselleni vastaten: nuo mainitsemani ilmoitukset hävisivät factory resetin myötä. Vaikka backup auttoi aika paljon noissa asetusten palauttamisessa, niin olipa siinä kuitenkin hommaa...

     
  14. markku Tunnettu jäsen

    Palaute - 100%
    40   0   0

    Liittynyt:
    30/11/02
    Viestit:
    324
    Tykkäykset:
    18
    Puhelinmalli:
    iP7+
    päivitys meni hyvin ja kaikki muu näyttäs pelittävän paitsi bt. Käytössä Plantronics Legend ja puheluun vastatessa ei yhdistä hf:n. Puheluja soittaessa yhdistää oikein. Ihme homma, on sammutettu molempia ja yhdistetty uudelleen ei pelitä... :(
     
  15. Noppi's

    Noppi's Ei mainoksia!!

    Palaute - 100%
    158   0   0

    Liittynyt:
    26/6/11
    Viestit:
    8222
    Tykkäykset:
    4611
    Puhelinmalli:
    Puhelimia
    Hiljenikö muilla viestiäänet naurettavan hiljaisiksi?
     
  16. Deksa

    0   0   0

    Liittynyt:
    21/3/13
    Viestit:
    41
    Tykkäykset:
    3
    Puhelinmalli:
    OPO
    Hep! Täällä.
     
  17. Tune Vieras

    0   0   0

    Ilmoituksille on nykyään omat voimakkuudet. Painat volumenäppäintä ja sit rattaan kuvaa.
     
  18. Noppi's

    Noppi's Ei mainoksia!!

    Palaute - 100%
    158   0   0

    Liittynyt:
    26/6/11
    Viestit:
    8222
    Tykkäykset:
    4611
    Puhelinmalli:
    Puhelimia
    Aivan loistavaa tänks. Virtuaali olut sulle taas kerran :)
     
  19. Tune Vieras

    0   0   0

    Kohta oot vararikossa :)
     
    1 henkilö tykkää tästä
  20. markku Tunnettu jäsen

    Palaute - 100%
    40   0   0

    Liittynyt:
    30/11/02
    Viestit:
    324
    Tykkäykset:
    18
    Puhelinmalli:
    iP7+
    Factoryresetti auttoi tuohon ongelmaan. Ei vaan androiddi osaa palauttaa sovelluksia iluurin tyyliin. Kova säätäminen vaan aina tommosen jälkeen :(
     

Jaa tämä viestiketju