Myyty HTC One Max + hyvä suoja

Keskustelu osiossa 'Myydään puhelimia', aloittaja KariPV, 29/5/15.

 1. KariPV Vieras

  0   0   0

  Takuu:
  Ei
  Kuitti:
  Ei
  SIM-lukittu:
  Ei
  Väri:
  Hopea
  Kunto:
  Hyvä / tyydyttävä
  Vaihto:
  Kyllä
  Hintapyyntö:
  120
  Sijainti:
  Helsinki / Hakaniemi
  Toimitustavat:
  Nouto, postitus ostajan piikkin, ei postiennakkoa
  Myyjän nimi:
  Kari
  Myyn ylimääräiseksi jääneen HTC One Max - luurin. Puhelimen mukana tulee lähes käyttämätön tarvikelaturi (Belkin), alkuperäiset kuulokkeet (desinfioidut), hyvä suojakotelo ja käyttämätön näytönsuojakalvo.

  En viitsi alkaa listaamaan speksejä, Google löytää ne helposti + arvosteluja. Kyseessä on kumminkin iso puhelin, jossa on 5,9" näyttö. Omasta mielestäni myös puhelimeksi hyvä äänentoisto on ollut hyvä ominaisuus.

  Puhelimessa on jonkin verran naarmuja (ei mitään pahoja) lähes joka puolella sekä näytön yläpuolinen alumiinen suojapaneeli on hukkunut. Myös alapaneeli on irti mutta se tulee luurin mukana. Sen saa kyllä halutessaan liimattua ja puuttuvaa yläpaneelia voi metsästää netistä, esim. parts4repair.com tms. Mä en ole juurikaan viitsinyt, kun luurin mukana tuleva suojakotelo peittää paneelien paikat sekä koko puhelimen. Mielestäni tärkein asia eli näyttö on erittäin hyväkuntoinen, yhden hyvin ohuen hiusnaarmun sain siitä pongattua yläreunasta. Akku on edelleen hyvässä kunnossa: omassa käytössäni se on kestänyt pari vuorokautta heittämällä.

  Tuossa olisi yksi linkki: HTC One Max Android puhelin, hopea | Android | Puhelimet | Verkkokauppa.com

  Hinta ei pitäisi olla kohtuuton mutta kuuntelen kyllä mielelläni kaikki tarjoukset. Vaihtoakin voi ehdottaa oikeastaan mihin vain.
   

  Liitetyt tiedostot:

  Viimeksi moderaattorin editoima: 29/5/15
Tagit:

Jaa tämä viestiketju