• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty HTC One M9 tumman harmaa

Tila
Ei auki vastauksille.

ON

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
7   0   0
Liittynyt
19.2.2005
Viestit
745
Reaktiopisteet
61
Puhelinmalli
Sony Xperia 5 III ja iPhone 13 mini
Takuu
Kyllä
Kuitti
Kyllä
Väri
Tumman harmaa
Tallennustila
32 gb
Kunto
Uudenveroinen
Vaihto
Kyllä, Honor 8
Hintapyyntö
269€
Sijainti
Vantaa
Toimitustavat
Postiennakko, nouto
Myyjän nimi
Matti Nysten
Myyjän sähköposti
matti.nysten
Myyjän puhelinnumero
matti.nysten@gmail.com
Myydään HTC:n edellinen lippulaiva. Puhelin on sopivan kokoinen jokaiseen käteen. Takaosa painevalettua alumiinia, yksi markkinoiden parhaimmin tehty puhelin.

Ostettu vuosi sitten Elisalta. Käytetty pari viikkoa. Puhelin uudenveroisessa kunnossa. Mukaan pari puhelimen suojakoteloa. Takuuta melkein vuosi jäljellä.

Android 7 juuri päivitetty ja sen mukana voi sinisen valon poistaa automaattisesti auringonlaskun jälkeen.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Tuki mobiililaajakaistalle (4G/LTE, 4G/DC-HSDPA ja EDGE/GPRS)
 • Viiden tuuman FullHD Super LCD3 näyttö
 • Kahdeksanytiminen prosessori, 4 x 1.5 GHz ja 4 x 2 GHz
 • 32 Gt sisäinen tallennustila
 • 3 Gt RAM
 • 20.7 Megapikselin kamera kaksoisLED -salamalla
 • 4 Ultrapikselin etukamera
 • 4K -videotallennus
 • Akkukapasiteetti 2840 mAh
 • Paino 157 g
 • Mitat 144.6 x 69.7 x 9.6 mm
 • Valmistajan takuu puhelimelle 24 kk
 

Liitteet

 • DSC_0928.jpg
  DSC_0928.jpg
  183.5 KB · Katsottu: 52
 • DSC_0929.jpg
  DSC_0929.jpg
  185.1 KB · Katsottu: 48
Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom