• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty HTC ONE M8s "Gunmetal Gray" *KOTKA*

Tila
Ei auki vastauksille.

johnnyw

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
24   0   0
Liittynyt
26.11.2013
Viestit
352
Reaktiopisteet
37
Puhelinmalli
Vaihtelee
Takuu
24.10.16 lähtien 24kk
Kuitti
Juu
Väri
Gunmetal gray
Tallennustila
16GB
Kunto
10-
Vaihto
Ehdota
Hintapyyntö
150€
Sijainti
Kotka
Toimitustavat
Nouto tai rahat tilille -> tuote toimitukseen
Myyjän nimi
Joni V
Myyjän sähköposti
YV
Myyjän puhelinnumero
YV
Eli melkolailla uudenveroinen M8s HTC kaupan. Näyttöön asennettu lasikalvo ja kaikki sälät mukaan mitä uutenakin, eli alkp boxi, laturi, kuulokkeet, sim/sd kelkkojen avaustyökalu ja kuitti. Lisäksi mukaan saa HTC:n oman silikoonisuojan.

Vaihdossa voi koittaa ehdottaa jotain. Luurille ei kyllä ole tarvetta, mutta esim android älykello voisi kelvata. Muutakin elektroniikkaa voi koittaa tarjoilla.Toimitus: Rahat tilille -> tuote toimitukseen tai nouto.


Sijainti: Kotka
 

Liitteet

 • IMG_20170301_173458.jpg
  IMG_20170301_173458.jpg
  293.1 KB · Katsottu: 44
 • IMG_20170301_173514.jpg
  IMG_20170301_173514.jpg
  354 KB · Katsottu: 51
 • IMG_20170301_173617.jpg
  IMG_20170301_173617.jpg
  231.5 KB · Katsottu: 42
Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom