Ostetaan HTC One M8

Keskustelu osiossa 'Ostetaan puhelimia', aloittaja Aandie, 24/5/15.

 1. Aandie

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/10/14
  Viestit:
  25
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  S7 edge
  Elikkäs ostaisin HTC One M8 -älypuhelimen, jossa ei niin ulkoisia virheitä eikä hardbrickattu.

  Näytön tulisi olla ollut suojattuna ensimmäisestä käyttöpäivästä asti, joten täydellisessä kunnossa, muualla saa olla muutamia naarmuja jne. Kuoret on plussaa jos tulee kauppaan mukaan ja mieluummin noudolla Tampereen seudulta tai läheltä tästä, tai jopa Helsingistä kun sinne tulee mentyä nyt kesäkuun alun ympärillä semiuseasti. Toki postillakin onnistuu, tosin sitten vaatisin ekstensiivisiä kuvia ja kuitin olemassaolon todistamista varten kuvan. Budjettina on about 250-300 euroa tällä kertaa. Pitäisi tulla alk.peräisessä boksissa postituksen mahdollisuuden takia, latureineen ja kuitti mukana, jolla todistaa toivottavasti voimassa olevaa takuuta.

  Muita puhelimia en oikein ole katsellut sillä tämä tulee tietylle henkilölle joka on tähän kyseiseen puhelimeen tykästynyt.
   
 2. fowler12

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  17/3/15
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  ip
  Moi! Mulla olisi myynnissä htc one m8 dual sim versio harmaana. Tuote on ostettu 5.9.2014 verkkokaupasta. Mukaan saa kaiken mitä uutenakin ja 2 kappaletta dot view suojakuorta. Kuitti on sähköisenä tallessa. Kunnoltaan hyvä muutama naarmu takana, mutta näyttölasi on naarmuton ja hyvä. Kiinnostaako?
   

Jaa tämä viestiketju